header foto header foto header foto header foto header foto
 

Update 24 sep 2020: Meldingsplicht bij activiteit met meer dan 50 personen

Bestuur

24-9 Veiligheidsregio Utrecht heeft de aangekondigde maatregelen van de overheid opgenomen in een noodverordening. Één van de nieuwe regels betreft een meldingsplicht voor activiteiten waarbij meer dan 50 personen aanwezig zijn. Een dergelijke melding moet bij de gemeente plaatsvinden.

Lees verder

Bericht van de Voorzitter - Update COVID-19

Bestuur Nieuws afbeelding

23-9 Beste (ouders van) leden
Gisteravond hoorden we dat er een tweede COVID besmetting bij ons op de club is. Een speelster van MA2 is positief getest op COVID 19. Gelukkig gaat het om een milde vorm en was zij uit voorzorg al ruim een week niet aanwezig in de groep.

Lees verder

Corona update 21 september 2020: Extra maatregelen veiligheidsregio’s

Algemeen

21-9 Sinds zondagavond 20 september 18.00 uur zijn in zes veiligheidsregio’s in Nederland extra maatregelen van kracht. Regio Utrecht behoort tot een van deze regio’s.
 
Er zijn 3 maatregelen afgekondigd:
·Bij gelegenheden met een horecavergunning stopt de inloop van gasten om middernacht. Dan gaat ook de muziek uit. Om 01.00 uur sluiten deze gelegenheden.

Lees verder

Registratie COVID-19 HVM

Algemeen Nieuws afbeelding

18-9 Beste leden en bezoekers van HVM,
 
Ook bij een bezoek aan onze vereniging willen we jullie verzoeken je te registreren door bovenstaande QR-code te scannen en de enquête in te vullen.
 
Dit kun je doen als bezoeker/gast van een van de bezoekende teams of als lid van HVM en/of begeleiding!
 

Lees verder

Team-kleding HVM

Sponsoring Nieuws afbeelding

10-9 Beste HVM-ers,
Met huisleverancier Club Colors hebben we een kledinglijn samengesteld die je op en rond de hockeywedstrijden en tijdens de trainingen kunt dragen.
Afgelopen jaren hebben we bij diverse teams mooie sponsorinitiatieven gezien in de vorm van hoodies, jassen. Echter lieten deze aan eenduidigheid te wensen over.

Lees verder

Richtlijnen Corona

Algemeen Nieuws afbeelding

16-9 ALGEMEEN
Voor alle situaties geldt dat hockeyvereniging Mijdrecht zich conformeert aan de protocollen en richtlijnen welke zijn voorgeschreven door RIVM, NOC*NSF en de KNHB. Per 1 juli mag iedereen weer op de normale manier sporten en is er tijdens het sporten geen sprake meer van een afstandsbeperking (1,5 meter). Ook mogen de clubhuizen weer open en zijn toeschouwers toegestaan.

Lees verder