header foto header foto header foto
 

Afsluiting van het seizoen

Activiteiten commissie

9-7Het is een raar seizoen geweest, maar langzaam aan kan er weer getraind worden en kunnen we vooruit kijken naar een nieuw seizoen. 
Vrijdag zijn de laatste trainingen en die willen we afsluiten met een borrel. Maar.. natuurlijk zijn er activiteiten voor de jeugd. Na afloop zijn er ijsjes en poffertjes. Daarnaast gaan we rond met bitterballen. En natuurlijk zal er muziek zijn.

Lees verder

Let's Roll dag nieuw seizoen - 29 augustus 2020

Bestuur Nieuws afbeelding

9-7 LET'S ROLL 29 augustus Zet deze datum vast in je agenda. Doel van deze dag is om zowel ouders als kinderen kennis te laten maken met de nieuwe teams en afspraken te maken over een taakverdeling (coaches, teammanager)voor zover dat niet al gelukt/gedaan is.
08.30u – 10.00u voor alle F, E & D teams
10.00u – 11.00u voor alle C, B & A teams

Lees verder

Shirts ruilen/inleveren einde seizoen

Bestuur

5-7 Beste leden,
Vrijdag 3 juli en 10 juli as is er de mogelijkheid om je huidige wedstrijdshirt in te leveren. Dit is bedoeld voor diegene die hun lidmaatschap hebben opgezegd of voor diegene die voor volgend seizoen een andere maat shirt nodig hebben.

Lees verder

Nieuwe sponsoren voor HVM

Sponsoring Nieuws afbeelding

1-7 HVM start met nieuwe sponsoren
Het is was een ongewone situatie. Het seizoen niet af kunnen maken voelt voor alle sportverenigingen heel raar. Gelukkig kon eind april de jeugd weer starten met trainen. HVM was heel blij dat wethouder Rein Kroon het HVM-complex officieel kwam openen. Langzamerhand kon er steeds meer getraind worden.

Lees verder

Versoepelingen vanaf 1 juli

Algemeen Nieuws afbeelding

29-6 Versoepelingen vanaf 1 juli
Goed nieuws! Vanaf 1 juli worden de coronamaatregelen voor het sporten bij de jeugd versoepeld.
Dat wil zeggen dat het hek van HVM weer open gaat voor ouders en er weer gekeken mag worden bij de trainingen en wedstrijden, met natuurlijk in inachtneming van de 1 ½ meter.

Lees verder

Het C&D en E&F KIDSPOWER HOCKEYKAMP op HV Mijdrecht 20-07 t/m 22-07

Algemeen Nieuws afbeelding

15-6 Nu we weer mogen hockeyen zijn de mega gave C&D en E&F KidsPower hockeykampen er weer in de zomervakantie op HV Mijdrecht.


Lees verder