header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Team van de week MO16-2

Verslagen Nieuws afbeelding

1-12 Deze week spelen we tegen een Bloemendaal. Een sterke tegenstander waarvan we niet weten hoe deze speelt en waar hun zwakke of sterke punten liggen. Na trainen door weer en wind waren we er zaterdag echt klaar voor!

Lees verder

Team van de week G-Hockey

Verslagen Nieuws afbeelding

23-11 Al lange tijd is er een g-hockeyteam op HVM. Een team vol met vrolijke, enthousiaste en vooral gezellige kinderen. Met het team trainen we op de zaterdag. Dit is ook het 3e jaar dat we als team wedstrijden spelen.

Lees verder

Team van de week MO14-1

Verslagen Nieuws afbeelding

20-11 Al week in week uit trainen we in regen! Net als iedereen zijn we dat zo zat. We weten wel dat we een beetje regen eigenlijk best lekker vinden, maar vandaag regent het veel en hard op Myra in Amstelveen. We weten wat we kunnen, we weten wat we willen: samen en winnen. Even uitlopen als koploper is onze wens! 

Lees verder

Team van de week JO8-1

Verslagen Nieuws afbeelding

13-11 Het is tijd om de schijnwerpers te richten op een bijzonder team dat onze club dit seizoen vertegenwoordigt - JO8-1! Dit team, bestaande uit negen fantastische jongens - Riley, Ties, Tibbe, Sem, Kaj, Olivier, Daan, Luuk en Gijs, heeft al een opmerkelijke reis achter de rug.

Lees verder

Team van de week JO16-1

Verslagen Nieuws afbeelding

16-10 De afgelopen week werd over weinig anders gesproken. De wedstrijd tegen AthenA JO16-5 zou de beslissing in onze competitie brengen. Volgens de stand zou dit de meest lastige wedstrijd van allemaal gaan worden. Net als wij had AthenA alle eerdere wedstrijden gewonnen. Alleen qua doelsaldo stonden wij er beter voor. De nummer 1 tegen de nummer 2 als laatste competitiewedstrijd…? Daar ga je voor

Lees verder

Team van de week MO12-2

Verslagen Nieuws afbeelding

8-10 Bloedstollende wedstrijd HVM MO12-2 tegen HIC MO12-2 uit Amstelveen.
In het hol van de leeuw heeft MO12-2 de volle winst weten te pakken ondanks de scheidsrechter, een stick tegen de gewonde knie van Katie en het gemis van maar liefst 5 basiskrachten. De trainsters Emily en Jasmijn gebruikten de sterkst mogelijke opstelling en ook hun wissels pakten goed uit. Al die weken van trainen

Lees verder

Team van de week JO14-1

Verslagen Nieuws afbeelding

1-10 Afgelopen zaterdag speelden we tegen Hurley. Dit was een wedstrijd die we moesten winnen, omdat zij nog op 0 punten stonden en wij op de eerste plek staan! Eerst werden de tactieken besproken in de kleedkamer en daarna stapten we het veld op! Nog even inspelen, de tos en daarna het fluitsignaal dat we mochten beginnen. Lees verder

Team van de week MO9-2

Verslagen Nieuws afbeelding

24-9 Team van de week MO9-2


Afgelopen woensdag en vrijdag werd er hard getraind op het veld. Nieuwe technieken werden aangeleerd, bijv. hoe pak je de bal van je tegenstander en zigzaggen. Deze technieken hebben we heel mooi teruggezien in de wedstrijd zaterdag.
 

Lees verder