header foto header foto header foto
 

Succesvolle Open Training! Kom je nog een keer hockeyen?

Jeugd Nieuws afbeelding

23-3Op vrijdag 22 maart was de Open Training op HV Mijdrecht. In het zonnetje genoten vele kinderen van de hockeysport. Met uitdagende oefeningen, knotshockey en een echte hockeywedstrijd was de middag compleet. Er werd fanatiek gehockeyd, dus was de limonade naar afloop meer dan verdiend!
Wij hebben genoten van alle enthousiasme op en naast het veld.


Lees verder

Open Training op HV Mijdrecht

Jeugd Nieuws afbeelding

9-3 Zit jij op de basisschool en wil je graag een keer hockeyen? Dan ben je vrijdagmiddag 22 maart van harte welkom op de Open Training van Hockey Vereniging Mijdrecht.  Neem je vriendjes en vriendinnetjes ook mee en ervaar wat een gave en stoere sport hockey is, ook voor jongens ! 

Lees verder

Carnavalstraining

Jeugd Nieuws afbeelding

15-2 Aanstaande vrijdag, 22 februari, hebben we een speciale training voor de Jongste Jeugd. We zullen een echte carnavalstraining organiseren!!!
Alle Benjamins, F-jes en E-tjes mogen deze dag in hun mooiste carnavalsoutfit verschijnen! Denk er wel aan dat je hiermee kunt hockeyen. Wij hebben er al zin in en onze outfit ligt al klaar! ;)


Lees verder

Zaalkampioenen!

Jeugd Nieuws afbeelding

29-1 De eerste kampioenen zijn een feit! Hier alle kampioensfoto's met kampioenen op een rijtje:
MC2
JA1
JB1
MA1

Lees verder

Open Training jongste jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

28-9 Wat hadden we een super middag! Veel gezelligheid, goed weer en heel veel hockey!  
Mocht je dit spektakel gemist hebben vanmiddag, ben je natuurlijk ook op andere vrijdagen van harte welkom. Was je er wel vandaag en wil je nog een keer komen hockeyen ook dan ben je op alle komende vrijdagen welkom!

Lees verder

ABCD-toernooi op zaterdag 16 juni

Jeugd Nieuws afbeelding

8-5Doe je mee aan het gezellige ABCD-toernooi? Vorig jaar was dit een heel zonnige en gezellige afsluiting van het seizoen. We hopen velen van jullie te zien!
Wanneer: zaterdag 16 juni 12.00-17.00 uur Waar: HVM Voor wie: A-, B-, C- en D-jeugd
Je kunt je alleen opgeven of met een vriend of vriendin. De toernooicommissie plaatst je in een team. 

Lees verder

Internationale wedstrijden 27 maart

Jeugd Nieuws afbeelding

17-3Op dinsdag 27 maart krijgen we weer bezoek uit het buitenland. En wel uit Zuid-Afrika!
MB1 en MA1 zullen op deze avond een wedstrijd spelen tegen deze teams. Iedereen is welkom om te komen kijken. Hoe meer mensen hoe gezelliger!
17:30 Wedstrijd van MB1 19:00 Wedstrijd van MA1

Lees verder

Vrijdag 23 maart: Vriendjes en Vriendinnetjes Dag

Jeugd Nieuws afbeelding

10-3 Vrijdag 23 maart Vriendjes en Vriendinnetjesdag!
 
Op deze vrijdag zijn alle vriendjes en vriendinnetjes welkom om mee te komen hockeyen tijdens de training. Dus vraag het alvast aan je vriendjes, zodat het in de agenda wordt genoteerd en ze erbij zijn. Kan je niet kiezen tussen twee vriendjes, dan mogen ze natuurlijk allebei komen!! Wil je juist nieuwe vriendjes en

Lees verder

10 December bij HVM!

Jeugd Nieuws afbeelding

3-12 Zondag 10 december is het zover; het eerste Donald Duck toernooi van seizoen 2017-2018 bij HVM!

Alle jonge HVM-ers van 4 t/m 6 jaar mogen hier hun hockeyspel laten zien.
In viertallen (3 tegen 3 met een reserve) spelen jullie bij HVM, wedstrijdjes tegen leeftijdgenootjes van Abcoude, Qui Vive én HVM,

Lees verder

HVM JJ toernooi 5 november

Jeugd

27-10 Zondag 5 November staat het volgende toernooi alweer op de agenda! Omdat 5 November ook de Zilveren Turfloop is, zal het toernooi om 14:30 beginnen en duren tot ongeveer 16:00. 
Zorg dat je er om 14:15 bent,  zodat we met z'n allen warm kunnen lopen. Om 14:30 spelen de Damens A ook een wedstrijd tegen Pinoké, dus die kunnen jullie aanmoedigen!  

Lees verder

Techniekschool herfstvakantie 16/10-20/10

Jeugd Nieuws afbeelding

27-9Beste HVM'ers,
De herfstvakantie staat voor de deur, dus is het weer tijd voor de techniekschool op HVM. In de week van maandag 16/10 t/m vrijdag 20/10 gaan we weer in de ochtenden aan de slag om je techniek te verbeteren. Wat moet je allemaal weten over deze week:

Lees verder

Open Training Jongste Jeugd groot succes

Jeugd Nieuws afbeelding

15-9 Wat hadden we een geluk vanmiddag. De zon scheen, de wind was een stuk minder dan de afgelopen dagen en wat was de open training met veel vriendjes en vriendinnetjes een succes.  Wij hebben genoten van het plezier van alle kinderen en waren blij met de positieve reacties.

Lees verder

Trainingen in juni

Jeugd Nieuws afbeelding

2-6 Vanaf komende week gaan we in de 'nieuwe' lijn (de lijn waarin je dus komend jaar speelt) trainen. Dit zal nog niet direct in de nieuwe teams zijn, aangezien deze dan nog niet bekend zijn. Deze trainingen zijn NIET VERPLICHT! Maar juist voor de fanatiekelingen onder ons om niet 2,5 maand zonder hockey te hoeven! Het schema voor de komende 4 weken is als volgt:

Lees verder

Jongens B1 spelen play-offs voor plek in de topklasse

Jeugd Nieuws afbeelding

12-10Ons JB1-team is als vijfde geëindigd in de subtop AA: een plek die recht geeft op de play-offs voor een plek in de topklasse! Komende zaterdag 15 oktober spelen de jongens om 15.15 uur bij hockeyclub Athena een beslissende wedstrijd tegen Amsterdam JB2. Bij winst stromen zij door naar de topklasse, bij verlies hebben ze hoe dan ook een mooie plek in de subtop. Kom aanmoedigen als het lukt!

Lees verder

Zuid-Afrikaanse hockeysters op bezoek

Jeugd Nieuws afbeelding

21-3 Op dinsdag 19 April zullen MB1 en MA1 beide een oefenwedstrijd spelen tegen Zuid-Afrikaanse hockeysters, om 17.45 en 19.15 uur op veld 1. De bezoekers blijven ook eten, dus het wordt een gezellige drukte in het clubhuis. Voor alle teams die normaal op of rond dat tijdstip trainen, is een oplossing gevonden.Lees verder

Ballen gezocht!

Jeugd Nieuws afbeelding

13-10Afgelopen week zijn er helaas weer tientallen ballen verdwenen van het oefenveldje. Dit is voor HVM een duur geintje. Heb jij hockeyballen thuis, bijvoorbeeld omdat je deze hebt gevonden of je een goede speurhond in huis hebt, dan willen wij je vragen, deze mee te nemen naar HVM en  aan Erik-Jan te geven. Dat zou top zijn! En heb je per ongeluk vorige week een bal meegenomen van het

Lees verder

HVM Jongens C1 Kampioen na bizarre ontknoping!

Jeugd Nieuws afbeelding

3-6 Het is zaterdag 30 mei als de jongens van het C1 team van HVM zich verzamelen voor de laatste wedstrijd bij Alliance in Heemstede.


Lees verder

HVM JA1 kampioen in de zaal na spannende slotdag

Jeugd Nieuws afbeelding

15-2 Afgelopen zaterdag is Jongens A1 van HVM kampioen geworden in de 1 e Klasse C van Noord-Holland. Na vier speelronden stonden de jongens bovenaan, maar voelden de hete adem van vooral Haarlem in de nek. Vorige week nog hadden ze van deze jongens dik verloren, dus zaterdag moest er 2x gewonnen worden.Lees verder

HERINNERING | Morgenavond 18-11 | 1e Coach Avond Jongste Jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

6-11Beste Coach, Manager, Trainer, geïnteresseerde ouder van jongste jeugd en/of lid van HVM,

Wij willen jullie graag uitnodigen voor de eerste Coach avond Jongste Jeugd. Deze avond staat gepland op dinsdagavond 18 november 2014 van 19:00 uur tot ca. 21:30 uur. Dus noteer deze datum alvast in de agenda.


Lees verder

VANAVOND 1e Coach Avond Prestatie en Breedte Teams JM ABCD (11-tal)

Jeugd Nieuws afbeelding

6-11 Beste Coach, Manager en/of Trainer van JM ABCD (11-tal),

Wij willen jullie graag uitnodigen voor de eerste Coach avond prestatie en breedte teams Jeugd JM ABCD (11-tal). Deze avond staat gepland op woensdagavond 12 november 2014 van 19:00 uur tot ca. 21:30 uur. Dus noteer deze datum alvast in de agenda.   Deze coach avond staat in het teken van onze

Lees verder

Selectie voor de Meisjes E8, E6 en Meisjes F

Jeugd Nieuws afbeelding

20-5 Beste HVM-jeugdleden en ouders/verzorgers,
 
Wij willen jullie als TC wijzen op de selectiedag voor de jongste jeugd die 28 mei van 16.30 - 18.00 zal plaatsvinden.


Lees verder

C&D Overnight Camp begonnen!!

Jeugd Nieuws afbeelding

8-5 Het C&D Overnight Camp is gestart! Na hard werken aan de voorbereidingen door de kampleiding Thom Fokker, Erik Jan van Tol en Claudia Röling, bijgestaan door vele vrijwilligers, hebben zo'n 90 jeugdleden zich vanochtend gemeld voor een heel gaaf hockey kamp. Wie op het HVM terrein kwam, kon zijn ogen uitkijken: het clubhuis is versierd, de bar is oranje gemaakt voor het WK Hockey,

Lees verder

HVM JD1 Zaalkampioen 1e klasse poule D!

Jeugd Nieuws afbeelding

17-2 HVM JD1 is er gisteren (zondag 16 februari) in geslaagd om het zaalkampioenschap, 1 e klasse poule D op hun naam te schrijven!

Lees verder

Trainers avond Jongste Jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

29-10Beste jongste jeugd trainers (benjamins/funkeys, F-E6-E8 en D8) jullie worden allemaal uitgenodigd op maandagavond 4 november. Jullie worden verwacht vanaf 19:10 in het clubhuis. De avond zal starten om 19:30 onder leiding van Chris Ruijs en Mireille Verhoef.
Afmelden bij Chris Ruijs via de mail.
Mede mogelijk gemaakt door www.trainingslab.nl

Lees verder

HVM Open Dag 1 sep 2013

Jeugd Nieuws afbeelding

1-9 Open dag HVM wederom een groot succes!
Zondag 1 september vond de jaarlijkse opendag van Hockey Vereniging Mijdrecht plaats.   Circa 30 enthousiaste kinderen van verschillende leeftijden hebben mee gedaan aan allerlei oefentrainingen op het veld. De ouders werden ondertussen in het clubhuis door HVM bestuurslid Jan Vesseur geïnformeerd over de club.

Lees verder

Oefenprogramma seizoen 2013-2014

Jeugd

8-8 In de weekenden van 17, 24 en 31 augustus a.s. worden een groot aantal oefenwedstrijden gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen. Sommige wedstrijden zijn door de trainers/coaches van de teams zelf geregeld, waarvoor dank. De oefenwedstrijden kunnen jullie terugvinden in het wedstrijdschema op de site.

Lees verder

Voorlopige teamindeling jeugd – seizoen 2013-2014

Jeugd Nieuws afbeelding

13-6 Het is zover, de voorlopige teamindeling is weer rond. Via deze weg wil ik iedereen die afgelopen jaar betrokken is geweest bij het laten hockeyen van onze jeugdleden enorm bedanken voor zijn of haar inzet.


Lees verder

Kinky Pinky AB Feest 6 april aanstaande

Jeugd Nieuws afbeelding

25-3Beste A en B leden van HVM,
Zaterdag 6 april is het weer zover! Het laatste AB feest van dit seizoen.... met als thema Kinky Pinky. 

Lees verder

HVM Circus feest E/F Jeugd 6 april aanstaande

Jeugd Nieuws afbeelding

25-3Zaterdag 6 april staat er weer een E/F feestje op het programma.
Het HVM Circus feestje is voor alle kinderen in de E/F teams en voor de kinderen in de E/F trainingsgroepen. 
Het feestje start om 18.00 uur en is om 19.30 uur afgelopen.
De feestcommissie gaat er samen met jullie weer een ontzettend leuk feestje van maken. 

Lees verder

OPEN TRAINING 28 SEPTEMBER

Jeugd Nieuws afbeelding

17-9 Hockeyclub HVM
Zit jij op de basisschool en wil je graag een keer hockeyen? Dan ben je vrijdagmiddag 28 september van harte welkom op de Open Training van Hockey Vereniging Mijdrecht.
Neem je vriendjes en vriendinnetjes ook mee en ervaar wat een gave en stoere sport hockey is, ook voor jongens !


Lees verder

Jeugdtrainers geslaagd!

Jeugd Nieuws afbeelding

16-7 Met plezier laat ik weten dat de volgende kandidaten geslaagd zijn voor de KNHB cursus HT2-JJ (jongste jeugd trainer).


Op één na hebben allen de afrondende werkzaamheden tot een goed einde gebracht.


1. Suzanne Otte
2. Romy Pannekoek
3. Olivier Meijer
4. Emma vd Meulen

Lees verder

Veelgestelde vragen teamindeling jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

14-6 Hoe is de indeling tot stand gekomen?
De voorlopige teamindelingen zijn gebaseerd op de beoordelingsformulieren van trainers en coaches in Lisa, gesprekken met een groot aantal trainers en coaches en de selectietrainingen. Daarnaast is waar mogelijk ook zo veel mogelijk rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren. Bij de indeling kijken we

Lees verder

Teams 2013-2014

Jeugd Nieuws afbeelding

10-6De TC is nog steeds druk bezig met de nieuwe team indelingen. De nieuwe teams worden uiterlijk zaterdag 15 juni bekend gemaakt. Hou dus de website in de gaten!
Jan Vesseur Voorzitter TC

Lees verder

JB2 zet belangrijke stap richting kampioenschap

Jeugd Nieuws afbeelding

21-5Onze HVM Jongens B2 zette zaterdag een belangrijke stap richting het kampioenschap door thuis met 7-4 van Amsterdam JB5 te winnen (de nummer drie van de ranglijst). Volgende week kunnen ze het kampioenschap veilig stellen!

Fotolink van de wedstrijd tegen Amsterdam:

https://picasaweb.google.com/107572266705258801917/20130518HockeyHVMJB2AmsterdamJB5


Lees verder

Kampioensfoto MC3!

Jeugd Nieuws afbeelding

20-5Afgelopen zaterdag zijn de meisjes van MC3 kampioen geworden door thuis met 7-0 van Bloemendaal C5 te winnen!!Als attachment de kampioensfoto met dank aan Michael Hartwigsen!


Lees verder

Selectietrainingen v/a 27 mei

Jeugd

19-5 Belangrijk: iedereen mag meedoen met de selecties. Alle D, C, B en A jeugd zijn welkom en worden verwacht. Het is nadrukkelijk niet alleen voor de hoogste teams.

***** Beste HVM-jeugdleden en ouders/verzorgers, Middels deze brief willen we jullie wijzen op de selecties bij HVM die binnenkort weer plaatsvinden.

Lees verder

hockey programma tot einde seizoen

Jeugd Nieuws afbeelding

17-5 Beste HVM'ers,
Als club krijgen we veel vragen over trainingen en selecties voor de aankomende periode. Met onderstaand schema willen we wat meer duidelijkheid scheppen bij iedereen. Mochten er desondanks nog vragen zijn of zaken niet helemaal helder, neem dan contact op met de TC.

Lees verder

D FEEST VRIJDAG 31 MEI

Jeugd Nieuws afbeelding

16-5Het D feest komt eraan!!  Vrijdag 31 mei is het zo ver! Dan maken we vanaf 19.30 uur er met elkaar een te gek feestje van! Om 22.30 uur kun je weer worden opgehaald! 

Lees verder

Hockeykamp en Masterclass in mei-vakantie

Jeugd Nieuws afbeelding

12-4 In de komende meivakantie organiseert SportWays weer allerlei leuke hockey evenementen in het Amsterdamse Bos! 
Wat hebben zij te bieden?
Allereerst een MasterClass op 29 april en 1 mei met Nederlands elftal spelers Billy Bakker, Tim Jenniskens, Wouter Jolie en Australisch international Mark Knowles.   

Lees verder

Voorverkoop AB kaarten HVM leden

Jeugd

17-3Spelers en speelsters uit de A en B jeugd opgelet!!!
6 april organiseren wij als feestcommissie weer een AB feest voor jullie.  Dit keer pakken we alleen het verkopen van de kaarten iets anders aan..

Lees verder

Trainingsschema voorjaar 2013

Jeugd

18-2---- Traingsschema voorjaar 2013
Het aangepaste schema voor de trainingen tot juni 2013.
Aarnout de Ruijter
Bijgewerkt per 20-02-2013
----

Lees verder

JB1 kampioen in de zaal

Jeugd Nieuws afbeelding

27-1 In een spannende zaalcompetitie is het Jongens B1 gelukt om ongeslagen kampioen te worden in de 1e klasse. 1 punt was zaterdag genoeg, maar geconcentreerd werden de systemen, patronen en mooie akties op de houten vloer in Alkmaar gelegd. Zo werd FIT uiteindelijk met 8-0 verslagen en ook in de laatste wedstrijd tegen Alliance, ondanks een alternatieve opstelling, werd de eer hooggehouden: 5-4.

Lees verder