header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 26 november 2022
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Thuis MO10-1 MHC Bennebroek MO10-2

ALLE veldtrainingen worden voorlopig stopgezet

Zaalhockey Nieuws afbeelding

14-1 Vanavond werd in de persconferentie bekend gemaakt dat binnensporten weer mag, maar dat wedstrijden alleen in clubverband zijn toegestaan. Dat wil zeggen dat de zaalhockey competitie morgen NIET hervat wordt.

Lees verder

Zaalhockey: Indien toegestaan wordt de zaalhockey mogelijk vanaf zaterdag 15 januari weer hervat

Zaalhockey Nieuws afbeelding

12-1 De KNHB heeft ons zojuist het volgende laten weten:
"Ook wij zijn net als jullie in afwachting van de eerstvolgende persconferentie van de overheid waarop bekend gaat worden gemaakt hoe de coronamaatregelen er vanaf zaterdag 15 januari a.s. uitzien en of we de competities mogen gaan hervatten of niet. Wij zullen, zoals te doen gebruikelijk, weer zo snel mogelijk na de

Lees verder

Zaalkampioen?

Zaalhockey Nieuws afbeelding

25-1Komende weekenden staan alweer de laatste zaalhockeywedstrijden op het programma. Dit betekent voor sommige teams nog spannende en beslissende wedstrijden om het kampioenschap binnen te halen. Wij willen natuurlijk weten wanneer er  teams kampioen zijn geworden, zodat we dat aan iedereen kunnen laten zien! Dus mocht je binnenkort kampioen worden, stuur dan je kampioensfoto en eventuele

Lees verder

MA2 zoekt scheidsrechter in de zaal voor komende zondag

Zaalhockey

3-1Wie helpt MA2 uit de brand? Zij spelen komende zondag om 14.15 en 15.05 uur in het Velodrome in Sloten/Amsterdam en hebben nog geen scheidsrechter kunnen vinden. Uiteraard willen ze de wedstrijden niet afzeggen. Iemand met een kaart die het geen probleem vindt om met ze mee te gaan? Monique Verlaan ontvangt graag een berichtje op [email protected] of 06-55512893.

Lees verder

Dinsdag 13 november informatie-avond zaalhockey

Zaalhockey Nieuws afbeelding

28-10Op dinsdagavond 13 november organiseren we een informatie-avond zaalhockey.
Waar: clubhuis HVM Voor wie: coaches, managers en scheidsrechters van de zaalteams
20.00-20.45 uur uitleg spelregels (Marc Borking) 20.45-21.30 uur toelichting zaalseizoen/tactiek in de zaal (Erik-Jan van Tol)
Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar!

Lees verder

M8E3 ongeslagen kampioen in de zaal

Zaalhockey Nieuws afbeelding

19-2Gefeliciteerd toppers van de M8E3 met jullie kampioenschap in de zaal. Deze jonge meiden, die op het veld nog in een 6-tal spelen, wonnen ook hun laatste twee wedstrijden gisteren in de Phoenix, en zijn dus de zeer terechte nummer 1. Nu lekker weer het veld op en meer mooie wedstrijden spelen!

Lees verder

MC2 bekroont mooi seizoen in de zaal

Zaalhockey Nieuws afbeelding

19-2Ze maakten het voor het publiek nog even spannend, maar uiteindelijk won MC2 gisteren in de Phoenix-hal de laatste twee zaalwedstrijden overtuigend met 14-2 en 7-4. Daarmee eindigden ze op de eerste plaats in hun poule. Het kampioenschap werd uitbundig gevierd in de McDonalds. Gefeliciteerd meiden, heel goed gedaan!

Lees verder

Dit weekend weer zaalwedstrijden in Mijdrecht en Wilnis

Zaalhockey Nieuws afbeelding

4-1Op zaterdag 6 en zondag 7 januari spelen diverse teams van HVM thuiswedstrijden in de zaal.
Op zaterdag strijdt MA3 om 16.30 uur en 18.10 uur in sporthal de Wilistee in Wilnis.

Lees verder

UPDATE: zaalwedstrijden tot en met 16:00 afgelast

Zaalhockey Nieuws afbeelding

9-12 Van de site van de KNHB:
In verband met de huidige situatie en de code oranje voor onze regio is besloten om alle wedstrijden waarvan de eerste wedstrijd van het blok aanvangt voor 16.00 uur af te gelasten. Met uitzondering van de Topklasse. Deze zijn afgelast tot 13.00 uur; de update verloopt via de zaalcommissaris. Om 13.00 uur volgt een update voor het wedstrijdprogramma van de rest

Lees verder

Kom aanmoedigen in de Phoenix-hal of Willistee!

Zaalhockey Nieuws afbeelding

5-12Komend weekend, 9 en 10 december, starten de eerste zaalhockeywedstrijden van het seizoen 2017-2018. We zijn heel blij dat veel van die wedstrijden 'thuis' gespeeld worden. Tien weekenden lang kunnen we diverse teams aanmoedigen in de Phoenix-hal in Mijdrecht of Willistee in Wilnis.
Hierbij het thuisprogramma voor de komende twee weken:

Lees verder

Informatieavond zaalhockey donderdag 30 november

Zaalhockey Nieuws afbeelding

20-11Volgende week donderdag 30 november organiseren we in het clubhuis een informatieavond zaalhockey voor coaches, managers en scheidsrechters van de zaalteams. Start is om 20.30 uur. Erik-Jan van Tol zal dan eerst wat uitleggen over de trainingen, tactiek en het verloop van het zaalhockeyseizoen. Aansluitend vertelt Marc Borking over de spelregels en het fluiten in de zaal.  Ook krijgt ieder

Lees verder

Informatieavond zaalhockey

Zaalhockey Nieuws afbeelding

13-11Op woensdagavond 30 november organiseren we bij HVM een informatieavond over zaalhockey. Speciaal voor coaches, managers en scheidsrechters die komend seizoen actief gaan zijn in de zaal. Onze hoofdtrainer Erik-Jan vertelt eerst iets over het verloop van het zaalhockeyseizoen, tips en tricks voor in de zaal en de opbouw van de trainingen. Daarna komen de spelregels aan bod. Ook krijgen alle

Lees verder

Huldiging zaalhockeykampioenen vrijdag 11 maart

Zaalhockey Nieuws afbeelding

3-3Op vrijdag 11 maart worden de teams gehuldigd die kampioen zijn geworden in de zaal. Voordat iedereen weer los gaat op het veld, zetten we de MD1, JC1, JC12 en MB2 even goed in het zonnetje. Iedereen is welkom (vanaf 17.30 uur) om te komen kijken, luisteren, juichen en klappen!

Lees verder

Jongens C1 kampioen in de zaal

Zaalhockey Nieuws afbeelding

14-2En dat is drie ... Wat MB2 en MD1 kunnen, kunnen wij ook, moeten de JC1 hebben gedacht. En dan nog een stukje overtuigender! Met nog twee wedstrijden te gaan,  is ook dit team al de trotse, ongeslagen kampioen in de zaal - met een doelsaldo van maar liefst +79. Gisteren zetten zij monsterscores neer tegen Pinoké (10-1) en Strawberries (19-1) en lieten ze er geen enkele twijfel over

Lees verder

Heren 1 ook volgend jaar in topklasse zaal

Zaalhockey Nieuws afbeelding

14-2Heren 1 speelde vandaag twee zenuwslopende play-off wedstrijden in het Kennemer Sportcentrum in Haarlem. Op het spel stond een plek in de topklasse volgend seizoen.

Lees verder

Al twee kampioenen in de zaal!

Zaalhockey Nieuws afbeelding

9-2Met nog twee wedstrijdweekenden te gaan, is HVM al zeker van twee kampioensteams in de zaal. De MB2 maakte op zaterdag 30 januari smoothie van onder meer de Strawberries (9-0) en keerde één ronde voor het einde al huiswaarts met de cup met de grote oren. De MD1 deed afgelopen zondag hetzelfde na een bloedstollend potje tegen de nummer twee HIC (1-1).

Lees verder

Heren 1 speelt play-off voor plek in Topklasse 2016-2017

Zaalhockey Nieuws afbeelding

9-2Komende zondag 14 februari speelt HVM Heren 1 een play-off wedstrijd in de zaal tegen Terriërs H1. Wat er op het spel staat: een plek in de topklasse in het zaalhockeyseizoen 2016-2017. De mannen eindigden dit seizoen op een vierde plek, waardoor deze play-off nodig is.

Lees verder

JD1 in de zaal al kampioen met nog 2 wedstrijden te spelen!

Zaalhockey Nieuws afbeelding

2-2 Na een super zaalseizoen waar JD1, 1 keer gelijk heeft gespeeld en verder alles gewonnen kwamen ze vandaag voor een test te staan.

Ze moesten namelijk 2 keer winnen!Lees verder

Sneeuw update voor zaalwedststrijden

Zaalhockey

10-2 G-Winter toernooi 
Gaat gewoon door, indien nodig met aangepaste programma
Rij voorzichtig
-----------------------


Noord-Holland Zaalhockeywedstrijden op zondag 10 februari district Noord-Holland gaan allemaal door.


Lees verder

Zaalhockey zondag 19 december AFGELAST

Zaalhockey

17-12 Noord-Holland Alle zaalhockeywedstrijden in Noord-Holland voor zondag 19 december zijn afgelast. De wedstrijden zullen worden ingehaald op een andere datum. 
Klik  hier  voor districtsinfo zaal Noord-Holland
zie ook 

Lees verder

Zaaltrainingen voor de 3- en 6-tallen

Zaalhockey Nieuws afbeelding

14-1 Tijdens de persconferentie is het bekend geworden dat er binnen gesport mag worden, daarom zijn er voorlopig GEEN veldtrainingen (dus de veldtraining op zaterdag gaat NIET door). We bieden we deze kinderen de mogelijkheid om op drie woensdagen kennis te maken met zaalhockey.

Lees verder

Zaalhockey - aanvullende instructie 'door de man spelen'

Zaalhockey

25-1 Beste zaalhockeyspelers, coaches, managers en trainers,
ik heb net een aanvullende instructie van de bond gekregen met betrekking tot de spelregel "door de man spelen", die per direct van kracht is gegaan. 
Zie bijgaande brief. Gelieve dit met de teams te bespreken. 


Lees verder

Zaalhockey info & instructie filmpjes zaalleiding

Zaalhockey Nieuws afbeelding

22-1 Voor alle actuele informatie over zaalhockey kijk op de site van de KNHB, district Noord Holland, zaalhockey Hier vind je een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen zaal- en veldhockey, de scheidsrechters briefing en nog veel meer. 

Lees verder

Zaalhockey op top niveau!

Zaalhockey Nieuws afbeelding

16-1 Beste zaalhockeyliefhebbers,   Het zaalhockeyseizoen is alweer begonnen!De diverse zaalhockeycompetities binnen de districten en op landelijk niveau zijn reeds in volle gang. Op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2013 wordt in Sporthallen Zuid te Amsterdam de LK ABC zaalhockey gehouden. Ieder jaar is het weer een groot spektakel met spannende wedstrijden, enthousiaste spelers en

Lees verder

Zaalhockey training donderdag 3 januari

Zaalhockey

29-12 De volgende teams hebben donderdag 3 januari zaalhockey training in De Phoenix. 

ZH MC2 18:00 19:00
ZH MC4 18:00 19:00
ZH MD1 18:00 19:00
ZH JD81 19:00 20:00
ZH JD1 19:00 20:00
ZH JD82 19:00 20:00

Lees verder

Zaalhockey training donderdag 27 december

Zaalhockey

22-12 De volgende teams hebben  a.s. donderdag 27 december zaalhockey training in De Phoenix:
ZH MD81 18:00 19:00
ZH MD82 18:00 19:00
ZH MB2 19:00 20:00
ZH MB3 19:00 20:00

Lees verder

Zaalhockey training a.s. vrijdag

Zaalhockey

19-12 De volgende teams hebben a.s. vrijdag 21 december zaalhockey training in De Phoenix.
ZH MD2 16:45 17:45
ZH MD3 16:45 17:45
ZH JB2 17:45 18:45
ZH MB3 17:45 18:45
ZH MA2 19:00 20:00
ZH MC1 19:00 20:00
ZH MB1 19:00 20:00
ZH JC1 20:00 21:00
ZH JA1 20:00 21:00
ZH JB1 20:00 21:00


Lees verder

Wedstrijdformulieren zaalhockey

Zaalhockey Nieuws afbeelding

9-12 Even ter herinnering over de wedstrijdformulieren voor de zaal. Je hebt een formulier gekregen voor ieder ‘thuis’ wedstrijd dat het team speelt. 
Bij aankomst in de sporthal, vul alvast de namen van je eigen team in en lever je dit formulier in bij de zaalleiding/wedstrijdtafel.

Lees verder

Zaalhockey bulletin nr 3

Zaalhockey Nieuws afbeelding

28-11In de bijlage de aanvullende zaalhockey informatie met een overzicht van de wedstrijden per team.  Raadpleeg LISA of www.knhb.nl, competitie standenmotor - zaal voor actuele informatie over de wedstrijden en zaaldiensten.

Lees verder

Zaakhockeystartvergardering a.s. donderdag

Zaalhockey Nieuws afbeelding

26-11 BIJEENKOMST VOOR TEAM COACHES EN MANAGERS Omdat er veel veranderd is in de organisatie van de zaalwedstrijden dit seizoen is het  belangrijk dat alle coaches en managers van de zaalteams naar de informatie avond komen.  We hebben deze avond twee  gastsprekers  – Bert Moorthaemer zal ons vertellen over fluiten in de zaal  – Nouschka Capel zal wat vertellen over

Lees verder

Zaalhockey bulletin nr 2

Zaalhockey Nieuws afbeelding

24-11 De zaaltrainingen zijn begonnen! 
In de bijlage de aanvullende zaalhockey informatie met trainingsschema* en overzicht wedstrijden per team.
Let op bij de training: zaalschoenen meenemen in de tas en aantrekken in de kleedkamer.

Lees verder

Zaaltrainingen

Zaalhockey Nieuws afbeelding

24-11 De zaalhockeytrainingen zijn inmiddels begonnen. Ik heb extra trainingstijd in de  kerstvakantie kunnen regelen op de donderdagen en ik heb mijn best gedaan om de  beschikbare trainingsuren te verdelen over de 24 teams zodat iedereen even vaak traint en  dan ook zo dicht mogelijk op de wedstrijden. Het kan zijn dat de schema nog veranderd, dus blijf kijken in LISAteam voor

Lees verder

Zaalhockey 2012-2013

Zaalhockey

16-11Alle zaalhockey info staat nu in LISA. Als je inlogt en in LisaTeam kijkt zie je ook wanneer je de komende weken training heb (Vergeet niet je zaalteam te selecteren bij 'Kies team', rechts in het menubalk). Tot nu toe heb ik alleen trainingen gepland tot 7 december. Ieder team heeft minstens 1 training. Nu dat de wedstrijdschema bekend is kan ik de rest van de trainingen gaan plannen. Ik

Lees verder

Zaalhockey bulletin

Zaalhockey Nieuws afbeelding

6-11In de bijlage vind u alle informatie over zaalhockey. * Zaalhockey trainingstijden * Wat moet je meenemen naar de zaaltraining? * Balken en zaalopbouw * Trainingsschema Zaalhockey * Aanpassingen keepersuitrusting in de zaal * Teams & wedstrijddata * BIJEENKOMST VOOR TEAM COACHES EN MANAGERS * Zaalleiding * Zaalhockey wedstrijddagen seizoen 2012-2013

Lees verder

Zaalhockey bestellingen

Zaalhockey

29-10De zaalhockey bestellingen kunnen vanaf maandag 29 oktober worden gehaald bij DuoSports. Vermeld je team en naam! U rekent af in de winkel.  


Lees verder

Aanschaffen zaalhockey sticks en handschoenen – 12 & 13 oktober

Zaalhockey

4-10 Aanschaffen zaalhockey sticks en handschoenen – 12 & 13 oktober
Vrijdag middag 12 oktober van 17:00 tot 17:30 & van 18:30 tot 19:00 uur (voor en na de 8D team trainingen) en op zaterdag 13 oktober van 13:00 tot 14:00 uur is er gelegenheid zaalsticks en handschoenen te bestellen via HVM.
Stick/handschoen bestellen

Lees verder

Inschrijving zaalhockey teams sluit vandaag!

Zaalhockey

26-9Met de winter op komst is het lekker om zeker te weten dat je in de zaal kan spelen!  Helaas heb ik van een aantal teams nog geen inschrijvingen gehad! Nog een paar uur, dan is het te laat voor JA1, JC1, JC2, JD1, MA2, MB2, MD3, M8D2 Zorg dat je coach/manager jouw team aanmeld!

Lees verder

Zaalhockey 2012-2013

Zaalhockey Nieuws afbeelding

14-9 Wij zijn voornemens alle jeugd teams vanaf de 8D en alle senioren teams in te schrijven in de zaalhockeycompetitie georganiseerd door het District Noord-Holland. De zaalhockeycompetitie in Noord-Holland wordt gespeeld in de periode van 8 december 2012 tot en met 10 februari 2013. Wedstrijden worden vastgesteld op weekenddagen in deze periode met uitzondering van het weekend van 30

Lees verder

Zaalhockeytrainingsschema

Zaalhockey

5-2 Trainingsschema Zaalhockey In het trainingschema tot het einde van het zaalhockeyseizoen is rekening gehouden met wanneer een team wedstrijden speelt en met gelijke aantallen trainingen per team.
N.B. Er is een fout in de schema in het clubblad - dit schema is juist!

Lees verder

Zaalhockeyevenementen

Zaalhockey Nieuws afbeelding

20-1 Hierbij een overzicht van alle belangrijke aankomende zaalhockeyevenementen die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken !
29 januari 2012 SPORTHALLEN ZUID AMSTERDAM
Districtskampioenschappen Senioren Topklasse Dames en Heren en Senioren Reserve Topklasse Dames en Heren
4 FEBRUARI 2012 SPORTHALLEN ZUID AMSTERDAM

Lees verder

Documenten zaalhockey info avond beschikbaar

Zaalhockey Nieuws afbeelding

7-12Hierbij de documenten zoals besproken tijdens de zaalhockey info avond op 30 november j.l.
Jenny Zonneveld

Lees verder

Leer de fijne zaalkeeperkneepjes van Diederik Mars

Zaalhockey Nieuws afbeelding

30-11 Op zaterdag 24 december (van 10.00 tot 13.00 uur) wordt de eerste editie van de ‘Goalietours Kerst Zaalkeeperclinic’ gehouden in de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Ervaren keepers Diederik Mars (Pinoké) en Harm Bruin ( HIC) brengen geïnteresseerde keepers verschillende zaaltechnieken bij.
 

Lees verder

Bijeenkomst voor team coaches en managers in de zaal

Zaalhockey Nieuws afbeelding

26-11 Omdat er veel veranderd is in de organisatie van de zaalwedstrijden dit seizoen is het belangrijk dat alle coaches en managers van de zaalteams naar de informatie avond komen. We hebben deze avond een gast spreker – Nouschka Capel. Tevens zullen dan de wedstrijdformulieren en instructies voor zaalleiding worden uitgedeeld. Deze informatie avond wordt gehouden op woensdag 30 november in het

Lees verder

Zaalhockeybulletin 2.1

Zaalhockey Nieuws afbeelding

26-11In de bijlage vindt u de laatste informatie over de zaalhockey trainingen, in deze versie zijn enkele wijzigingen doorgevoerd (versie 2.1).
N.B. In LISAteam: de verwijzing naar de wedstrijdlocatie is ingesteld op de thuis-spelende club en niet de zaal waar de wedstrijden plaatsvinden. Voor route informatie zie het wedstrijdschema pagina.

Lees verder

Zaalhockeybulletin

Zaalhockey Nieuws afbeelding

4-11 De eerste zaalhockey trainingen zijn achter de rug en succesvol verlopen. In het bijgewerkte  zaalhockeybulletin vindt u informatie over de zaaltrainingen, poule indelingen etc.  De wedstrijdschema voor zaalhockey wordt omstreeks 15 november bekend en zal kort daarna in LISA verschijnen.

Lees verder

Belangrijkste bepalingen, verschillen veld- en zaalhockey

Zaalhockey Nieuws afbeelding

31-10In bijgaand bestand vindt u de belangrijkste bepalingen, verschillen veld- en zaalhockey.

Lees verder

Aanschaffen zaalhockey sticks en handschoenen - 8 oktober

Zaalhockey Nieuws afbeelding

29-9 Zaterdag 8 oktober organiseren we een ruil- en bestelochtend in het clubhuis van 9:00 tot 12:30 uur. Dit is dé gelegenheid voor leden die voor het eerst zaalhockey gaan spelen een zaalstick/handschoen te bestellen of overnemen. We hebben deze tijd gekozen omdat de meeste leden dan op het clubhuis zijn voordat ze zaterdag hun veldwedstrijd spelen.

Lees verder

Meisjes 8D2/3 kampioen zaalhockey

Zaalhockey Nieuws afbeelding

13-2 Op zaterdag 12 februari was het de laatste dag van de zaalcompetitie van de meisjes  8D2/3
Met één gelijkspel   en verder overwinningen in de poule zag het er deze dag gunstig uit voor dit team. Maar voor de beker moesten er nog twee wedstrijden gewonnen worden…….

Lees verder

J8D1 Kampioen!

Zaalhockey Nieuws afbeelding

13-2 Mijdrecht J8D1 zaalhockeykampioen district Noord-Holland
Afgelopen zaterdag moesten de mannen van het Jongens 8D1 team van HV Mijdrecht hun laatste zaalhockeywedstrijden van dit seizoen spelen. Plaats van handeling was sporthal De Bloemhof in Aalsmeer.

Lees verder

M8D1 zaalkampioen 2011

Zaalhockey Nieuws afbeelding

13-2 De meisjes van M8D1, van coach Frank Meyer, zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden in de zaal. Waarop de trotse meiden een beker van de bond in ontvangst mochten nemen. De laatste en beslissende wedstrijd van zaterdag was tegen Magnus, ze stonden in punten gelijk dus het was erop of eronder. De moeilijke wedstrijd werd na 2x 15 min afgesloten met 2-0 en het

Lees verder

Dames 2 speelt beslissende wedstrijd

Zaalhockey Nieuws afbeelding

12-2Vanavond om 18:00 uur in De Phoenix speelt Dames 2 de beslissende wedstrijden tegen HIC (thuis en uit met de inhaal regeling) Kom kijken hoe Mijdrecht D2 kampioen wordt! 


Lees verder

MC1 zaalkampioen

Zaalhockey

12-2Gefeliciteerd  MC1! Met twee overwinningen vandaag zijn jullie zaalkampioen geworden. 8 wedstrijden gewonnen, 1 verloren en 1 niet-gespeeld inhaalwedstrijd.   

Lees verder

MD1 zaalkampioen

Zaalhockey Nieuws afbeelding

7-2 Na een spannend laatste speelweekend is het de HV Mijdrecht MD1 gelukt om kampioen te worden. De beslissing viel dit weekend, met twee punten voorsprong op de nummer 2 was het niet zeker dat het zou gaan lukken. Maar door goed spel en na een waanzinnig spannende laatste tien minuten van de competitie is het toch gelukt.

Lees verder

Mijdrechtse teams spelen a.s. zondag in de Phoenix

Zaalhockey

5-1A.s. zondag is er veel zaalhockey te zien in de Phoenix.  De dag begint met onze Heren 1 - die spelen om 9:15 uur tegen FIT H1 en om 11:45 uur tegen Hisalis H1. Dan komen Jongens B1 in actie om 13:25 uur en weer om 15:05 uur.  De hekkensluiter van de dag is Heren 2, die spelen om  16:45 uur tegen HIC H3 en om 19:15 uur tegen Spaandam H1. Natuurlijk spelen de andere teams in de

Lees verder

Informatie over zaalhockeywedstrijden beschikbaar

Zaalhockey

23-11Vanaf vandaag (23 november) zijn de zaalhockeyteams en alle informatie over de zaalhockeywedstrijden te vinden in LISA. 

Lees verder

Zaalhockeytraining

Zaalhockey

9-11 De zaalhockeytrainingen beginnen op maandag 15 november. In de eerste paar weken krijgen alle teams een of twee trainingen. Het trainingsschema voor de rest van het zaalseizoen zal worden ingedeeld na 20 november, zodra het zaalwedstrijdschema bekend is.

Lees verder

Poule indeling zaalhockeyteams

Zaalhockey

20-10 De teamindeling voor zaalhockey is nu bekend. Binnen HVM zijn we bezig met het trainingsschema, en al het bestelde materiaal kan volgende week bij Duo Sports worden aangeschaft. 
Dames 1
1ste klasse A
MA1

Lees verder

Zaalhockeymateriaal bestellen

Zaalhockey Nieuws afbeelding

4-10 Eind deze week moet ik de definitieve bestelling voor zaalhockeymateraial bij DUO SPORTS plaatsen. Leden hebben al aangegeven dat ze gaan zaalhockey spelen en of ze materiaal willen bestellen via de club. Alleen moeten we de maat van de stick en handschoen weten.
Zaalsticks zijn beschikbaar in alle maten

Lees verder

Zaalhockey 2010-2011

Zaalhockey Nieuws afbeelding

5-9 Er zijn 23 HVM teams ingeschreven in de zaalhockeycompetitie georganiseerd door de bond en het district. De zaalhockeywedstrijden zullen worden gespeeld in de periode 12 december 2010 tot 13 februari 2011.

Lees verder

WIJZIGING OP NIEUWE ZAALHOCKEYREGELS 2009-2010

Zaalhockey

25-11 Met ingang van dit seizoen zijn ook in de zaal de nieuwe spelregels van kracht. De meest in het oog springende wijzigingen voor dit seizoen zijn die van de self-pass en de spelhervatting. Hier volgt een korte uitleg. Een spelhervatting (vrije push, inpush, uitpush en beginpush) mag met een zogenaamde

Lees verder

Samenvatting wedstrijdschema zaalhockey

Zaalhockey

21-11In de bijlage vind u een overzicht van de wedstrijden per team. Aangegeven wordt waar de wedstrijden gespeeld worden en welk club de zaalleidingheeft.  

Lees verder

Adressen zaalhockey accommodaties

Zaalhockey

21-11Hier is de adressenlijst van zaalhockey accommodaties

Lees verder

Zaalhockey Informatieboek

Zaalhockey Nieuws afbeelding

20-11Het Zaalhockey Informatieboek Noord Holland is beschikbaar (versie 2). In het boekje vind je: De belangrijkste verschillen tussen veld- en zaalhockey Instructies voor de zaalleiding Instructies voor coaches en begeleiders Instructies voor de scheidsrechter

Lees verder

ZAALHOCKEY SEIZOEN 2009-2010

Zaalhockey Nieuws afbeelding

31-10De voorbereidingen voor het nieuwe zaalhockeyseizoen zijn in volle gang. Deze competitie gaan wij met 11 teams de zaal in t.w.: D1, MA1, MA2, MB1, MB2, MC1, MC2, MD1, JB1, JC1 en JD1. De zaaltrainingen starten op 16 november a.s.. Wij hebben dit jaar de volgende trainingsuren kunnen krijgen: maandag 16.30 – 17.30 en 17.30 – 18.30 vrijdag 17.00 – 18.00 en 18.00 – 19.00 Het zijn niet de

Lees verder

Scheidsrechtersbriefing Zaalhockey 2008-2009

Zaalhockey

8-12 Uitnodiging Scheidsrechtersbriefing Zaalhockey 2008-2009
De ABB-commissie van het district Noord-Holland van de KNHB houdt op vrijdag 12 december a.s. een scheidsrechtersbriefing in het clubhuis van Qui Vive , Noorddammerweg 2, 1442 NX de Kwakel.


Lees verder

Zaalhockey trainingen

Zaalhockey

10-11Op 21 november starten de eerste trainingen. Aangezien er een chronische gebrek is aan zaalruimte hebben wij dit jaar te weinig uren tot onze beschikking. Op dit moment ben ik nog steeds zoekende. Ik was er vanuit gegaan dat er vanwege eerder genoemd probleem veldbalken zouden worden aangeschaft. Tijdens de laatste ledenvergadering bleek dat ik nog bij kleinere zalen moest gaan informeren naar de

Lees verder