header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 26 november 2022
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Thuis MO10-1 MHC Bennebroek MO10-2

Halloween Party

Feest commissie Nieuws afbeelding

22-10 🎃 HALLOWEEN PARTY 🎃 
De kaarten van het Halloween feest zijn in de verkoop! Op 29 oktober staat de Halloween party op de planning voor jongens en meisjes van O-12 en O-14. 👻Naast deze teams, zijn ook al hun vrienden en vriendinnen welkom! 👫

Lees verder

TROPCIAL NIGHT SV ARGON 24 JUNI

Feest commissie Nieuws afbeelding

23-6 Aanstaand weekend wordt het Jubileumjaar van SV Argon afgesloten met diverse activiteiten voor jong en oud. Een daarvan is de Tropical Night op vrijdag 24 juni voor alle jeugd leden van O13 tot en met O17 van Argon en HVM. Leden die dit feestje met elkaar willen vieren hebben in de afgelopen weken al een entreekaart afgehaald. Mocht je het kaartje nog niet gehaald hebben en toch nog

Lees verder

MORGEN is het LUSTRUM

Feest commissie Nieuws afbeelding

17-6Beste HVM'ers Morgen is het zo ver.  Het lustrumfeest begint om 16 uur met de wedstrijd tussen Heren 1 en oud Heren 1!  Vanaf 18 uur kan men genieten van het heerlijke BBQ buffet! Vanaf 18:30 barst het feest los onder leiding van DJ Rick Romijn (oud side-kick van Edwin Evers) !

Lees verder

Lustrum Feest 18 juni 2022

Feest commissie Nieuws afbeelding

29-5 Op 18 juni is het zo ver, het lustrumfeest op HVM zal dan plaatsvinden!
Om 16 uur zal er een wedstrijd gespeeld worden tussen de huidige Heren 1 en een team van oud Heren 1 spelers (info over aanmelden volgt) ! Aansluitend zullen we proosten op het 45-jarig bestaan van HVM en worden er broodjes Pulled Pork bereid. Voor €19,50 krijgt u onder andere een welkomstdrankje, een

Lees verder

Introducé Dance Classic

Feest commissie

6-4Dance Classics Party
Aanstaande zaterdag is het al zo ver, dan gaat het dak eraf!  En er is nog een kleine verrassing: je mag een INTRODUCÉ meenemen!! 
Zorg er voor dat jij (als HVM lid of als ouder(s) van) een kaartje koopt voor je introducé en doe dit snel voordat de kaarten uitverkocht zijn! 

Lees verder

HVM Dance Classics Party uitgesteld!

Feest commissie Nieuws afbeelding

10-11Helaas moeten we mededelen dat het eerste HVM Dance Classics Party zaterdag 20 november dit jaar niet door kan gaan... Maar niet getreurd, er is een nieuwe datum! Zet zaterdag 9 april 2022 maar alvast in je agenda! 

Lees verder

HVM Dance Classics Party

Feest commissie Nieuws afbeelding

24-10 1eHVM DANCE CLASSICS
Het is bijna zover, de 1e HVM Dance Classics staat voor de deur. 20 november vanaf 20:00u tot 01:00u gaat het dak er af. Een ouderwets gezellig avondje dansen met een fantastisch surprise optreden. Dit belooft een groot spektakel te worden.
De kaartverkoop is op vaste tijden in het clubhuis.

Lees verder

HVM Neon Party

Feest commissie Nieuws afbeelding

17-3 Op zaterdag 16 maart was er een Neon Party bij HVM. 4 moeders van de MD3 (Bianca, Birgit, Susila en Suzanne) hebben de organisatie op zich genomen. Zonder ervaring maar met heel veel enthousiasme hebben ze 2 feesten op 1 avond georganiseerd.

Lees verder

NEON FEEST

Feest commissie Nieuws afbeelding

15-3 Zaterdag 16 maart is het party time voor de Benjamins, F-jes, E-tjes en de D-tjes! We hopen jullie allemaal te zien om een te gek feest van te maken!Lees verder

SAVE the DATE 16 MAART HVM NEON party Jongere jeugd

Feest commissie

25-1 Voor de Jongste jeugd komt er een HVM FEEST! Voor de Benjamins, F-jeugd en E6 tallen van 17.30-19.00 kosten 5.- pp We gaan leuke spelletjes doen, poffertjes eten en limo drinken en dit samen met een echte DJ NICK! hij neemt speciale lampen mee waardoor alles met NEON er super gaaf uit ziet! ******************************* De E8-tallen en D jeugd komen hierna aan de

Lees verder

GEZOCHT creatieve Poster ontwerper

Feest commissie

28-11 De Feestcommissie is op zoek naar iemand die handig is met de computer om posters en kaartjes te ontwerpen voor de HVM feesten.


Lees verder

Lustrumfeest 18 juni

Feest commissie

11-6 Goedemiddag HVM'ers,
Wij beseffen ons dat we in eerdere berichtgeving rondom het Lustrumfeest van 18 juni niet helemaal duidelijk zijn geweest en dat dit de nodige vragen oproept.

Lees verder