header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Verslagen

TEAM VAN DE WEEK Dames 1

Nieuws afbeelding 17-4-2024

Dames 1 is aan de beurt als ‘Team van de week’! Met een team van 15 meiden tussen de 16 en 24 jaar en onze coach Oliver vormen wij Dames 1. 

De meeste meiden van ons team zijn kind van de club en lopen hier rond sinds hun 6e, als het al niet eerder was. Enkele meiden zijn tussendoor weggeweest naar een andere club, maar toch snel weer teruggekomen naar het vertrouwde HVM. Van het nieuwe clubhuis tot aan het nieuwe waterveld, het grootste gros van ons team was er wel bij. 


De laatste jaren is hard gewerkt aan dit team. Nu scheelt het dat iedereen elkaar al jaren kent, samen hockeyt en de meeste elkaar ook zien buiten de hockey om. Dit was ook de key voor ons om 2 seizoenen terug te promoveren naar de 3e klasse. Het is hard aanpoten in deze klasse, maar samen met onze nieuwe coach Oliver hebben we al resultaten behaald waar de trots op kunnen en mogen zijn. Naast dat een coach helpt met het behalen van goede resultaten zijn de mini’s er tijdens de thuiswedstrijden er ook bij om ons aan te moedigen. De mini’s van de week zijn jeugdspelers van HVM en mogen een wedstrijddag meekijken met ons team én de eerste bal proberen te scoren bij de tegenstanders! 


Verder kunnen we balen van een verloren pot als een van de beste, maar toch staan plezier en sfeer ook hoog. Zo luiden we samen met onze mede senioren op vrijdag het weekend in en supporten we net als afgelopen zondag onze mede senioren hard aan. Uiteraard met een drankje in het zonnetje. Want met een drankje, daar maak je ons ook wel heel blij mee.


Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht