header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Verslagen

Team van de week MO18-1

Nieuws afbeelding 5-2-2024
Deze week heeft de MO18-1 de eer om een wat te vertellen over de afgelopen wedstrijden. Dit is een onwijs gezellig team waar plezier op nummer 1 staat, maar tijdens de wedstrijd veranderen in fanatieke speelsters met winnaarsmentaliteit.

Dit is ook dit weekend weer bewezen. De MO18-1 speelt in de zaal met twee teams. Het eerste team (MO18-2) mocht zaterdag avond in een ijskoude blaashal aantreden tegen Athena en Amsterdam. De eerste wedstrijd hebben we gestreden tegen Athena. Dit was een spannende wedstrijd met veel kansen over en weer. HVM was de ploeg met de meeste kansen, maar toch trok Athena aan het langste eind en won met 4-3.

Ondanks deze uitslag begon HVM vol goede moed aan de tweede wedstrijd tegen Amsterdam. Deze wedstrijd was een stuk minder spannend, want HVM had duidelijk de overhand. We kregen veel kansen, strafcorners en zelfs nog een strafbal. Uiteindelijk is deze wedstrijd met 7-2 gewonnen, dat betekent dat wij de eerste punten hebben gepakt dit seizoen. En nog even een speciale dank aan onze invallers van de MO16-1!

Dan naar zondag, MO18-1 mocht op deze prachtige dag spelen in onze thuis hal, de Phoenix. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen de Kikkers. Hier hebben wij al een keer tegen gespeeld en deze wedstrijd hadden we gewonnen. Daarom begonnen wij vol vertrouwen aan deze wedstrijd en dit was ook te zien aan ons openingsdoelpunt in de 4e minuut. Hierna volgde een doelpuntenregen aan beide kanten met een eindstand van
6-3 voor HVM! Na een uurtje rust, konden we vol energie beginnen aan de tweede wedstrijd tegen de Reigers. Zij hebben niet, net zoals HVM, een uurtje rust gehad en dit was te zien in het scoreverloop. In de eerste helft stond HVM met 3-0, na de rust had de Reigers de spirit gevonden en opende de tweede helft met een doelpunt. De wedstrijd eindigde met een stand van 4-2 voor HVM.

De coaches Tom en Jasper zijn enorm trots op de prestaties van beide teams en kijken uit naar de laatste weken van het zaalseizoen!