header foto header foto header foto
 

HVM Neon Party

Feest commissie Nieuws afbeelding

17-3 Op zaterdag 16 maart was er een Neon Party bij HVM. 4 moeders van de MD3 (Bianca, Birgit, Susila en Suzanne) hebben de organisatie op zich genomen. Zonder ervaring maar met heel veel enthousiasme hebben ze 2 feesten op 1 avond georganiseerd.

Lees verder

Open Training op HV Mijdrecht

Jeugd Nieuws afbeelding

9-3 Zit jij op de basisschool en wil je graag een keer hockeyen? Dan ben je vrijdagmiddag 22 maart van harte welkom op de Open Training van Hockey Vereniging Mijdrecht.  Neem je vriendjes en vriendinnetjes ook mee en ervaar wat een gave en stoere sport hockey is, ook voor jongens ! 

Lees verder

Diploma Sociale Hygiëne

Bardienst Nieuws afbeelding

25-2  
Aangezien wij in ons clubhuis alcoholische drank (wijn en bier) en etenswaren verkopen, moeten wij voldoen aan de gestelde eisen in de Drank- en Horecawet. Hiervoor moeten er mensen zijn, die in het bezit zijn van het Diploma Sociale Hygiëne.
Wij zijn op zoek naar leden/ouders, die dit diploma bezitten of die bereid zijn om dit diploma te halen.

Lees verder

Barcaptain gezocht

Bardienst Nieuws afbeelding

21-2 Voor de  2 e  helft van het seizoen zijn wij op zoek naar leden/ouders, die bereid zijn om eens in de zoveel tijd "BARCAPTAIN” te zijn op de zaterdag.
Je bent aanspreekpunt voor de vrijwilligers achter de bar en houdt toezicht op het reilen en zeilen achter de bar en in de keuken.

Lees verder

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht