header foto header foto header foto
 

Clubkleding: Trainingspak/Hoody

Trainingspak


Het standaard clubtrainingspak is Adidas T12 (broek blauw, jas blauw). Vanaf 1 januari 2016 wordt het T12 trainingspak vervangen door de T16 in dezelfde kleurstelling.

HVM biedt de mogelijkheid aan bedrijven om het clubtrainingspak per team te sponsoren. Als hier interesse voor is dan kun je contact opnemen met de sponsorcommissie ([email protected]).

De pakken inclusief bedrukking worden aangeschaft door de sponsor bij ClubColors. Daarnaast vragen we aan de sponsor jaarlijks een vergoeding van € 250,00 (contractperiode bedraagt drie jaar) voor de exposure van de bedrijfsnaam.

Het is ook mogelijk om de sponsorvergoeding voor de periode in een keer te voldoen (hierop is een korting van 10% van toepassing).

 

Hoody


Als alternatief op de trainingspakken bestaat de mogelijkheid om per team hoodies (sweater met capuchon) aan te schaffen.

Dit biedt extra mogelijkheden voor sponsoren binnen jouw eigen team. Je bent vrij om de hoody te vullen met een of meerdere sponsoren en ook vrij om de hoody zelf in te kopen en te laten bedrukken.


Er zijn echter wel enkele voorwaarden:

  • De kleur van de hoody is rood, blauw of wit en voor productie zal de sponsorcommissie ([email protected]) goedkeuring moeten geven op de opmaak (bedrukking).
  • Van de netto inkomsten (sponsoropbrengst minus aanschafkosten) vloeit 40% in de kas van de vereniging.
  • De overige 60% is door jullie zelf te besteden aan bijvoorbeeld gebruik van de bar, teamuitjes etc.

Wil je hulp bij de aanschaf van de hoodies, ook dan kun je met ons contact opnemen. Het is ook mogelijk om de facturatie van de sponsorbedragen (m.b.t. bedrijven) via de sponsorcommissie te laten verlopen. 

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht