header foto header foto header foto
 

WEDSTRIJDSHIRT RUILEN 14 juni (17:00u – 19:00u)

Materiaal Nieuws afbeelding

26-5 Is je wedstrijdshirt te klein en kun je er niet nog een seizoen in spelen kun je, je (gewassen!) shirt inleveren op het clubhuis. Als je dit doet op 14 juni garanderen wij jou een nieuw passend shirt voor het nieuwe seizen.
Ook degene die stoppen met hockey bij HVM worden vriendelijk verzocht hun shirt dan in te leveren.

Lees verder

Tenue voor uitwedstrijden

Materiaal Nieuws afbeelding

22-9 HVM heeft een 4-tal sets witte uit-tenues aangeschaft (zowel senioren als junioren, zowel voor jongens als meisjes).

Deze worden ter beschikking gesteld aan de teams die een uitwedstrijd spelen waarvan de tegenstander ook in rood-tinten speelt en een wit shirt dus noodzakelijk is.

Lees verder

Keepersshirt ophalen: 21 september 17:30u – 19:00u

Materiaal Nieuws afbeelding

17-9 De nieuwe keepersshirts zijn geleverd! A.s. vrijdagmiddag 21 september tussen 17:30u en 19:00u is er de mogelijkheid om op de club je nieuwe shirt te halen op de club.
Voor alle duidelijkheid. Rokjes en broekjes kun je via de webshop ( https://www.clubcolors.nl/club/mijdrecht/ ) aanschaffen. Sokken zijn in het clubhuis te koop.




Lees verder

Veegactie nieuwe shirts: 21 september 17:30u – 19:00u

Materiaal Nieuws afbeelding

17-9 Nieuwe shirts
Voor diegene die de afgelopen periode niet in de gelegenheid is geweest zijn oude shirt in te leveren en nieuwe op te halen doen we nog 1 veegactie.

A.s. vrijdagmiddag 21 september tussen 17:30u en 19:00u is er de mogelijkheid om op de club je nieuwe shirt te halen.

Lees verder

Vermiste maskers

Materiaal Nieuws afbeelding

24-4 Omdat maskers schaarse en kostbare producten zijn, wil het wel een voorkomen dat er een 'spontaan' tekort ontstaat in een keeperstas.
Het zou zomaar kunnen dat er dan gebruik gemaakt wordt van een andere keeperstas die in het voorraadhok toegankelijk lijkt.
 

Lees verder

Verloren keepershirt MD3

Materiaal

10-4 Verloren   Heeft iemand het keepershirt van de MD3 woensdag 3 april gevonden of per ongeluk in de verkeerde tas gestopt. Wij zijn het namelijk kwijt.   Het is een wit gaatjes shirt met een grote donkerrode 7 erop.   Heb jij dit gevonden neem dan aub even kontakt op met Yanni Verlaan - 06-51434348   Namens de meiden

Lees verder

Keeperstas Dames 2 zoek!

Materiaal

19-3 Heb jij per ongelijk de verkeerde tas gepakt??
Net voor de winter had Roel Smit een nieuwe keeperstas voor ons team, dames 2, gemaakt. Daar waren wij heel blij mee, zeker voor in de zaal.
Voor de tweede competitie wedstrijd op het veld willen wij de tas pakken uit het hok. WEG!!!!!

Lees verder

Gereedschapskistje

Materiaal

31-1 In de berging onder de tribune stond altijd een wit gereedschapskistje met daarin wat gereedschap voor het doen van kleine klussen.   Wie heeft dit "geleend” en vergeten terug te brengen?   Rob de Jong

Lees verder

Opgeruimd staat netjes!

Materiaal Nieuws afbeelding

20-9 En niet alleen dat, maar het is ook erg prettig en praktisch in gebruik.
Begin dit seizoen was er letterlijk een bom ontploft in het materialenhok met trainers- en keeperspullen. Echt een uitdaging om iets van je gading te vinden.



Lees verder