header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Zaalhockey

ALLE veldtrainingen worden voorlopig stopgezet

Nieuws afbeelding 14-1-2022
Vanavond werd in de persconferentie bekend gemaakt dat binnensporten weer mag, maar dat wedstrijden alleen in clubverband zijn toegestaan. Dat wil zeggen dat de zaalhockey competitie morgen NIET hervat wordt.

We gaan ondanks dat wel de zaaltrainingen hervatten volgens het schema die jullie ontvangen hebben. (note voor de teams die op zaterdag trainen... Jullie krijgen een tijd update van mij, om de trainingen aan te sluiten bij elkaar).

Het zaalhockeytrainingschema zal zsm zichtbaar worden in LISA. De reden dat we kiezen voor trainingen in de zaal is voornamelijk om de zaal technieken goed te beheersen die ook weer een meerwaarde op het veld kunnen zijn en de weersomstandigheden in de winter.

We hopen iedereen de  komende weken in de zaal te zien. De zaal tijden worden later via de team managers gedeeld.

!! ALLE veldtrainingen worden voorlopig stopgezet, dus morgen GEEN veldtrainingen.