header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Update Zaalhockey 2020 - 2021

Nieuws afbeelding 8-10-2020

Beste (ouders van) leden

Deze week hebben jullie een mail ontvangen met betrekking tot het al of niet meedoen aan de zaalcompetitie. Wij vonden het belangrijk om dit te doen omdat de ontwikkelingen rondom het corona virus, interne (wandelgang) geluiden en mededelingen van andere verenigingen jullie oorspronkelijke aanmelding wellicht in een ander daglicht doen stellen. Uiterlijk komende maandag moeten wij de teams bij de KNHB aanmelden. De uitkomst is inmiddels bekend en >90% van de oorspronkelijk aangemelde leden willen in de zaal gaan hockeyen. Daarom hebben wij als Bestuur besloten om HVM in te schrijven voor de zaalcompetitie met verschillende teams. Dit betekent ook dat er geen Mid Winter Competitie gespeeld zal worden door HVM, dit geldt voor alle teams, dus ook de teams die zich niet hebben ingeschreven voor de zaal.

Daarnaast is de zgn. ‘voor’ competitie van het veldhockey afgerond. Dit heeft ons 3 Herfstkampioenen opgeleverd, namelijk de MA2, MB1 & JB1. Van harte gefeliciteerd. Van de E en de F lijn worden geen uitslagen en standen bijgehouden, maar ik begrijp dat hier ook flink gestreden is.

Verder wil ik iedereen complimenteren over hoe wij ons aan de gestelde maatregelen houden. Op een enkel incident na gaat dit prima. Voor alle duidelijkheid nog wel de opmerking dat het niet mogen bezoeken van wedstrijden en trainingen niet alleen voor ouders geldt maar ook voor onze eigen (oudere) jeugd.

Tot zover weer een update. Zodra er weer nieuws is meld ik mij weer.

Bij vragen kan er contact opgenomen worden met Eltjo Bril

([email protected]of 06-51050985).