header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Vervoer teams bij uit wedstrijden

Nieuws afbeelding 26-9-2020

Beste (ouders van) leden

Blijkbaar speelt in toenemende mate de discussie bij ouders rondom uitwedstrijden en het al of niet van gebruik van mondkapjes.

De richtlijnen van het RIVM zijn glashelder en geeft wat mij betreft ook weinig ruimte voor discussie:

• Draag een mondkapje als mensen uit een ander huishouden in uw auto meerijden.

• Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. Ook niet als zij niet tot hetzelfde huishouden horen.

• Als u alleen in uw auto rijdt of met alleen mensen uit uw eigen huishouden, dan hoeft u geen mondkapje te dragen.

Gezien de snel oplopende besmettingen, met name onder jongeren en in onze regio, wil ik iedereen ook dringend vragen je te houden aan genoemde richtlijnen. Zonder paternalistisch te willen klinken vind ik dat we hier ook een voorbeeldfunctie richting onze kinderen hebben.

Bij vragen/opmerkingen ben ik te bereiken op ([email protected]of 06-51050985).

Namens het bestuur

Eltjo Bril