header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Update 24 sep 2020: Meldingsplicht bij activiteit met meer dan 50 personen

24-9-2020

Veiligheidsregio Utrecht heeft de aangekondigde maatregelen van de overheid opgenomen in een noodverordening. Één van de nieuwe regels betreft een meldingsplicht voor activiteiten waarbij meer dan 50 personen aanwezig zijn. Een dergelijke melding moet bij de gemeente plaatsvinden.

Aangezien tijdens trainingsdagen en op wedstrijddagen dit aantal op onze hockeyvereniging al snel bereikt wordt, hebben wij bij de gemeente een "doorlopendeā€¯ melding gedaan. Dit betekent dat HVM op de tijdstippen van de reguliere trainings- en wedstrijddagen (zijnde de tijdstippen volgens de gebruiksovereenkomst) geen meldingsplicht heeft aan de gemeente.

Let op!

Registratie bij een bezoek aan onze vereniging blijft verplicht voor leden en bezoekers. Registreren kan middels het scannen van de QR-code bij de ingang van ons terrein of via onze website www.hvmijdrecht.nl/registratie.

Namens het bestuur,

Robert Hart