In Memoriam: Erie Hendriks

Nieuws afbeelding 11-2-2019

Wij ontvingen het droeve bericht dat ons erelid Erie Hendriks j.l. 8 februari op 77 jarige leeftijd is overleden.

Zij was een van de initiatiefnemers voor de oprichting van onze hockeyvereniging, samen met Hent van Heusden, Wim Koevermans en Marianne Corman.
In 1977 is Hockey Vereniging Mijdrecht officieel opgericht. In de jaren daarna was zij secretaris van de club, tot zij voor het seizoen 1983-1984 werd gekozen tot voorzitter, welke functie zij 3 seizoenen bekleedde. Vooral haar menselijke manier van werken viel daarbij op.

Zoals zij zelf bij haar afscheid als voorzitter memoreerde waren er 4 hoogtepunten, te weten de oprichting van de club, de benoeming tot voorzitter, de opening van het sport- en recreatiepark door de gemeente en de realisering van het eerste kunstgrasveld.

Zelf heeft Erie nog gehockeyd bij de veterinnen op dinsdag, terwijl haar man Pieter deel uitmaakte van het Veteranen A team. 10 Jaar lang zijn de Veteranen A op overwinteringskamp geweest in Cadzand en ook daar namen zij beiden met veel plezier aan deel. Regelmatig waren zij de laatste tijd langs de lijn te vinden bij activiteiten van de vereniging en bij de wedstrijden van de kinderen en kleinkinderen.

Wij wensen Pieter, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Donderdag van 19:00-20:00 is er bij de begraafplaats te Wilnis gelegenheid tot  condoleren.
Vrijdag om 14:00 wordt een Kerkdienst gehouden met aansluitend de begrafenis.