header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Vacature Wedstrijdsecretariaat - wedstrijdformulieren

Nieuws afbeelding 31-8-2013 We zijn op zoek naar iemand die de wedstrijdformulieren beheert; de functie bestaat uit de volgende taken en verantwoordelijkheden:

1.Een wekelijkse check uitvoeren of alle formulieren zijn ingestuurd in LISA

1.Contacten verzorgen met de KNHB (alleen ingeval er onenigheid is over de uitslag of als het formulier helemaal niet is ingevuld en er toch een uitslag moet worden doorgegeven.)
Dit gaat altijd per e-mail.

2.Samenwerking met wedstrijdsecretarissen/coaches/aanvoerders:
Als er wedstrijden zijn of worden afgelast, moet de wedstrijdsecretaris van HVM een afgelastingsformulier naar de KNHB sturen.
Als er wijzigingen komen in de voor een bepaalde periode geplande wedstrijden, dan licht de wedstrijdsecretaris je daar over in, zodat je daar rekening mee kunt houden.
Ook heb je contact met hen over ondersteuning voor de teams: Staan er genoeg mensen per team in LISA met contactgegevens.
Het contact met coaches/aanvoerders gaat per telefoon, sms/app of e-mail.

3.Tijdsbesteding voor de functie: 1 รก 1.5 uur per week, op het moment dat je een beetje raakt ingewerkt.

4.Voor meer informatie kun je (per mail) contact opnemen met Levina de Bruyn. ([email protected])