Oefenprogramma seizoen 2013-2014

8-8-2013

In de weekenden van 17, 24 en 31 augustus a.s. worden een groot aantal oefenwedstrijden gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen. Sommige wedstrijden zijn door de trainers/coaches van de teams zelf geregeld, waarvoor dank. De oefenwedstrijden kunnen jullie terugvinden in het wedstrijdschema op de site.

Voor een aantal teams ben ik nog in onderhandeling met andere verenigingen en voor een tweetal teams heb ik helaas tot op heden geen tegenstander kunnen vinden. Zodra ik duidelijkheid heb voor deze teams zal ik de coach(es) van het betreffende team informeren en het vervolgens ook op de site plaatsen

Oefenwedstrijden worden niet voorzien van scheidsrechters, dit moet in onderling overleg met de tegenstander opgelost worden, ieder team levert één scheidsrechter.

Veel succes allemaal!

Gr. Carla Visser