Hockey kleding tijdens de wedstrijden

16-7-2013

Als je lid bent en wordt van een vereniging betekent dat je je ook houdt aan de kleding voorschriften van deze vereniging.

Tijdens de trainingen mag je alle functionele sportkleding die je wil dragen. Leuk al die vrolijke kleurtjes op het veld. Maar tijdens de wedstrijden ben je verplicht de "HVM-KLEDING” te dragen die bij Duosport te verkrijgen is. De clubkleding is van het merk Stag.

Afgelopen seizoen hebben we een flink aantal wedstrijden bekeken en het viel ons op dat er veel afwijkende kleding word gedragen. Adidas, Nike en andere merken zijn veel voorkomende kleding. Vooral binnen de jongenslijn is er een wildgroei van andere "NIET HVM-Kleding”.

Tevens zien wij een heleboel HVM shirts met sponsor namen die helemaal geen sponsor zijn of geen sponsor meer zijn. Deze shirt zijn ook niet meer toegestaan.

Dat betekent dat er tijdens de wedstrijden het volgende wordt gedragen:

HVM sokken
HVM Stag rokje of broek
Officieel HVM shirt
(met eventueel een door HVM goedgekeurde sponsor).

Volgend jaar wordt andere kleding niet meer geaccepteerd.
Correcte HVM kleding is tijdens de wedstrijden verplicht!!!