Voorlopige teamindeling jeugd – seizoen 2013-2014

Nieuws afbeelding 13-6-2013

Het is zover, de voorlopige teamindeling is weer rond. Via deze weg wil ik iedereen die afgelopen jaar betrokken is geweest bij het laten hockeyen van onze jeugdleden enorm bedanken voor zijn of haar inzet.

De beoordeling door coaches / trainers en de selectiewedstrijden hebben een beeld gegeven waarmee de TC aan de slag is gegaan. De bijgevoegde teamindeling is hiervan het resultaat.

Een korte toelichting:

o We hebben de afgelopen maanden met veel mensen naar onze jeugd gekeken. Ons inziens hebben we een goede balans gevonden tussen "alles op sterkte indelen” en "plezier eerst”. Dit heeft wederom tot een flink aantal verschuivingen geleid. Aangezien een team minimaal uit 11 en maximaal uit 15 spelers/speelsters moet bestaan, waren deze verschuivingen wel noodzakelijk.

o In meeste gevallen zijn de coaches ook al aangegeven. Bij die teams waar dat nog niet zo is zal het verantwoordelijke TC-lid snel met de ouders contact opnemen om dit verder af te ronden.

o De indeling is voorlopig. De TC kan indien nodig nog veranderingen doorvoeren.

o De teamindeling voor zaalhockey kan afwijken van deze indeling om kleinere zaalteams te hebben.

Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot de teamindeling, kijk eerst in de ‘FAQs’. Indien nog nodig, kunt u zich richten tot de aangegeven coach of tot het verantwoordelijke TC-lid voor het betreffende team.

Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot de teamindeling, dan kunt u zich richten tot het verantwoordelijke TC-lid voor het betreffende team.

TC Meisjes AB

Hugo Lijding

TC Meisjes C

Toon van Diemen

TC Meisjes D

Christiaan van Neck

TC Meisjes EF

Anouk Dix

TC Jongens ABC

Rene Savelsbergh

TC Jongens DEF

Koen Meijer

Benjamins

Ton Volmer

TC Senioren

Jan Vesseur

Trimmers

Marc Pannekoek

Iedereen een fijne vakantie gewenst en veel succes in het volgende seizoen.

Jan Vesseur

(Voorzitter TC)