header foto header foto header foto
 
Jeugd

Veelgestelde vragen teamindeling jeugd

Nieuws afbeelding 14-6-2013

Hoe is de indeling tot stand gekomen?

De voorlopige teamindelingen zijn gebaseerd op de beoordelingsformulieren van trainers en coaches in Lisa, gesprekken met een groot aantal trainers en coaches en de selectietrainingen. Daarnaast is waar mogelijk ook zo veel mogelijk rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren. Bij de indeling kijken we naar technische, tactische en fysieke vaardigheden, inzet, trainingsopkomst en mentaliteit. Natuurlijk zijn wij ook gebonden aan de maximale grootte van teams.

Een ‘voorlopige’ teamindeling. Wat betekent dat?

De indelingen zijn voorlopig, maar zullen niet veel meer wijzigen. We houden nog een slag om de arm in verband met onvoorziene omstandigheden. De TC behoudt zich het recht voor om de selectieteams tussentijds aan te passen en door te selecteren daar waar nodig.

Ik vind dat ik verkeerd ben ingedeeld. Wat nu?

Iedere indeling is zorgvuldig tot stand gekomen. Eenmalig kun je de technische commissie vragen over je indeling via de email voorleggen, daarna vindt geen correspondentie over de indeling meer plaats.Incidenteel is onderling ruilen in overleg met de technische commissie mogelijk.

Ik heb mijn kind ingeschreven als nieuw lid maar nog niets gehoord. Wanneer hoor ik wat?

Nu de indelingen met de huidige leden bekend zijn, zien we waar open plekjes vallen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op, naar verwachting uiterlijk eind juni.

Bij vragen over de indeling kun je contact opnemen met de verschillende TC coordinatoren (zie website).

En nu?

Word je geselecteerd voor een top-jeugdteam (D1, C1, B1, A1 en mogelijk MC2, MB2) dan beginnen binnenkort de voorbereiding op het nieuwe seizoen met je team. Je coach zal je daarvoor benaderen. De overige teams kunnen van hun zomervakantie gaan genieten en zullen in augustus weer beginnen.

De lijnteams zullen begin juli ook compleet stoppen om in augustus weer te beginnen. Kijk voor de aanvang van het nieuwe seizoen goed op de site van HVM.

De TC,

Juni 2013

Gerelateerde nieuwsberichten

HVM Jongste Jeugd toernooi

Sponsoren

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht