De vlag kan uit...HVM heeft een nieuwe site!

Nieuws afbeelding 20-5-2013

Eindelijk is het zover, de nieuwe website van HVM is een feit!
Er is afgelopen maanden door diverse leden hard gewerkt!
Om een heldere navigatiestructuur op te zetten, en daarbij tegelijkertijd ook alle content te verzamelen en actueel te maken om de nieuwe site gevuld te krijgen.

Daarnaast is er ook veel aandacht besteed aan een aantrekkelijk design: strak, fris en overzichtelijk met op de homepage een prominente plaats voor belangrijke nieuwsberichten, duidelijke navigatie naar wedstrijdschema's, maar ook aandacht voor openstaande vacatures en bijv. het bar- en fluitschema. Een bardienst of fluitbeurt 'vergeten' behoort vanaf nu tot het verleden....;-).

Onze club heeft met haar meer dan 600 leden, een zeer druk bezochte website. Per week komen hier ongeveer 1250 bezoekers, met een interessant profiel en worden 7500 pagina’s bekeken!  Absoluut interessant dus voor lokale of regionale adverteerders! Vandaar dat op de nieuwe site ook ruimte is gecreëerd voor logobanners van bedrijven of advertenties, die direct doorlinken naar hun website.

Natuurlijk zullen er nog punten zijn die verbeterd kunnen worden, of waar momenteel nog aan gewerkt wordt. Uiteraard zijn wij benieuwd naar jullie reactie en op-of aanmerkingen op de site. Je kunt deze mailen naar [email protected]. We zullen de opmerkingen verzamelen en meenemen in de eerste revisieronde.

Tenslotte gaat onze speciale dank uit naar ArtVenture voor het sponsoren van het design van de site, en naar Romy Jelsma voor het maken van de professionele foto’s!

Met sportieve groet,

Karin van Staveren

PS mocht je de site niet goed zien in je scherm, druk dan even op F5.