Arbitrage

Clubscheidsrechterscursus begint a.s donderdag om 19:30

Nieuws afbeelding 17-3-2009

Aangezien het hebben van een clubscheidsrechterskaart niet meer vrijblijvend is (verplicht gesteld door de KNHB voor jeugdleden vanaf 16 jaar én seniorenleden) raad ik de onderstaande personen aan om deze cursus te volgen. En wel vanwege drie redenen:

1. Spelregels zijn belangrijk en als je ze kent dan kan je je ook verplaatsen in die scheidsrechter die volgens jouw niet zo’n goede fluitist is (fluiten en de wedstrijd leiden zijn twee totaal verschillende disciplines en het vergt ervaring en/of talent)

2. De club heeft een chronisch tekort aan scheidsrechters. Dat wil niet zeggen dat iedereen meteen opgesteld wordt na het behalen van het examen, maar het betekent wel dat er op een gegeven moment een beroep op je gedaan kan worden in het belang van de club en de afzonderlijke teams.

3. Het is nu eenmaal verplicht.

Deelnemers (15 jaar en ouder):

DA: Esther van der Meulen

HA: Rik Corman, Pieter Boogaard, Frank Rooijakkers

HB: Frank van Nunen, Peter Smelik, Bart Peereboom

MA1: Lauren Dijkshoorn, Maaike Schaap

MA2: Emmely Bot, Fleur Venneker, Zoë Zoutman, Anne van Geest, Channa van Miert,
Puck Vermeulen, Saskia Meijer, Kirsten Meeuwis, Annika Capel, Sofie Konincks

MB1: Nienke Neuteboom, Yara Hooglugt, Nadine Werkhoven, Lieselot Berentzen, Roos Vreeburg, Sterre Wiessing

MB2: Iris Lambregts, Lieke Meijer

Trim: Jeroen Oudheusden

De cursusdata zijn: 19, 26 maart en 2 april om 19:30 uur in het clubhuis

Indien er nog meer personen geïnteresseerd zijn om de cursus te gaan doen, geef je dan vóór 19 maart op bij mij.

Bert Moorthaemer, e-mail: [email protected]