Selectietrainingen v/a 27 mei

19-5-2013

Belangrijk: iedereen mag meedoen met de selecties. Alle D, C, B en A jeugd zijn welkom en worden verwacht. Het is nadrukkelijk niet alleen voor de hoogste teams.

Beste HVM-jeugdleden en ouders/verzorgers,

Middels deze brief willen we jullie wijzen op de selecties bij HVM die binnenkort weer plaatsvinden.

Hockey Vereniging Mijdrecht is een actieve vereniging met meer dan 600 enthousiaste hockeyers op alle niveaus. Naast het beoefenen van hun favoriete sport staat voor onze leden de gezelligheid centraal. HVM is een vereniging waar iedereen zich snel thuis voelt! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij HVM, dus geven we net zo veel aandacht aan kinderen die wat minder ambitieus zijn als aan de toppers binnen de club.

De samenstelling van de teams gebeurt op de volgende wijze:

1) Evaluaties gedurende het seizoen door trainers en coaches

2) Selectiedagen in mei (dit jaar de week van 27 mei)

3) Wedstrijdobservatie door de TC op aantal zaterdagen

Belangrijk 1: Iedereen die volgend seizoen in de leeftijdscategorie D, C, B en A zit wordt uitgenodigd om mee te doen. Dus let op 2ejaars E: Jullie worden dus verwacht op de maandag (jongens) of dinsdag (meisjes) op de D tijd (16.30-17.30). Als je vragen hebt, neem dan contact op met je coach.

NB: sommige 1ejaars E krijgen misschien wel deze mail maar moeten dus niet komen!

Belangrijk 2: Er zal niet voor alle teams worden geselecteerd. Teams die graag bij elkaar willen blijven om vooral gezellig te blijven hockeyen (lagere teams) zullen we daarin ondersteunen. Bij de volgende elftallen wordt er zeker wel geselecteerd: A1, A2, B1, B2, C1, C2, D1, D2.

De selectieperiode is voor velen een spannend moment. Jullie begrijpen dat het een flinke klus is, en dat het onmogelijk is om aan de verwachtingen van iedereen te voldoen. De Technische Commissie doet haar uiterste best de teams zorgvuldig in te delen. We streven er naar de indeling medio juni bekend te maken via de website.

De selectie activiteiten vinden plaats in de week van 27 mei, in veel gevallen rond de normale trainingstijden. Onderaan volgt een overzicht.

Paar algemene opmerkingen:

·Zorg dat je op tijdaanwezig bent. Meld je aan in het clubhuis en zorg dat je een beetje kunt warmlopen.

·Er worden zowel oefeningen als kleine partijtjes gespeeld. Zorg dus voor scheenbeschermers en een bitje.

·Je speelt nu mee in je NIEUWE categorie / team (die van volgend seizoen), dus niet in je huidige categorie. Let daarop in het schema!

·Mocht je niet kunnen of geen interesse hebben voor een selectieteam in aanmerking te komen, meld je dan af bij het TC-lid van jouw categorie, en doe dit uiterlijk maandag 27 mei per e-mail (zie de wie-is-wie voor e-mailadressen [http://www.hvmijdrecht.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=792&Volledig=1]).

·Iedereen doet mee met de eerste ronde (maandag of dinsdag) en tweede ronde (donderdag en vrijdag).

·Voor MC1, MB1 is er mogelijk een derde ronde vanwege het de grote groep.

·Bij vragen, neem contact op met je huidige coach, trainer of TC-lid van jouw categorie.

We wensen jullie heel veel plezier en succes.

Chris Ruijs, Hoofdtrainer

Jan Vesseur, Technische Commissie