header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Heren en Dames 1

Nét niet voor sterk HVM (Hoeksche Waard - H1 (2-1))

3-5-2013 Zondag speelde HVM een sterke wedstrijd in Mijnsheerenland tegen Hoeksche Waard, de nummer twee van de ranglijst, één positie hoger dan de Mijdrechters. Het was echter niet voldoende, de thuisploeg won met 2-1.

Zonder aanvallers Fokker en Kaas, en verdediger Tim Mantel, maar mét junioren Bob Mantel en Joost Lugtmeijer was HVM toch gelijkwaardig aan de Zuid-Hollanders. Door een lesje in effectief strafcorners nemen stond de thuisploeg al na 11 minuten op 2-0. Beide waren een gevolg van slidings van doelman Redmar Stienstra, die de scheidsrechters bestraften.

HVM liet het hoofd niet hangen. Er kwamen enkele goede kansen, waaronder een strafcorner in de 20eminuut. De rust werd bereikt met de 2-0 voorsprong voor Hoeksche Waard.

Na de rust moest keeper Stienstra al in de eerste minuut met een redding de 3-0 voorkomen. In de 5eminuut kreeg Hoeksche Waard twee strafcorners achter elkaar te nemen, maar die sloeg HVM af. Vijf minuten later kreeg Casper Wilmink een goede kans op de aansluitingstreffer. Een kwartier in de tweede helft kwam HVM verdiend op 2-1, Wilmink speelde zich vrij in de cirkel, omspeelde de keeper en schoof de bal in het lege doel.

HVM drong na deze treffer sterk aan, creëerde wel kansen, maar kwam in de aanval nét te kort voor het gelijke spel, dat gezien de verhouding wel verdiend zou zijn geweest. HVM bleef vechten voor elke bal. Beide teams kregen nog één strafcorner, maar de eindstand bleef 2-1.

Ondanks de nederlaag was coach Nouschka Capel tevreden over het spel van haar team. HVM kan met vertrouwen de resterende wedstrijden tegemoet zien.

Foto's vind je op onderstaande link:
https://picasaweb.google.com/107572266705258801917/20130428HockeyHoekscheWaardHVM

Gerelateerde nieuwsberichten

HVM Dames 1 playoffs updates

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht