Arbitrage

ARBITRAGE UPDATES!

Nieuws afbeelding 21-4-2013

Recent hebben een 33 leden hun clubscheidsrechterkaart gehaald. Inmiddels zijn de kaarten binnen en kunnen zij opgesteld worden om wedstrijden te fluiten. De eerste wedstrijden worden gefloten onder begeleiding van een zeer ervaren scheidsrechter. Allemaal vrijwilligers die wij al vaak in het veld zien om zelf te fluiten, maar nu ook nog eens klaar staan om hun enthousiasme en kunde over te brengen op hun nieuwe collega's. Chapeau!

Om te fluiten heb je natuurlijk ook een fluitje nodig. Een zeer gewild item op de club! Je vraagt je af waar die dingen gedurende het seizoen blijven?

Gelukkig hebben wij wederom Intersport DUO bereid gevonden om voor alle nieuwe scheidsrechters een fluitje te sponsoren! Heel fijn dat de locale middenstand op deze manier weer zijn betrokkenheid toont!

Scheidsrechtersjasjes, fluitjes, uitbreiding van het aantal scheidsrechters, goede opkomst, begeleiders....... Stapje voor stapje krijgt de arbitrage steeds meer uitstraling! Dank aan allen die zich hieraan bijdragen!

Mocht je vragen/ opmerkingen hebben over de arbitrage, of zelf interesse hebben om je kaart te halen cq. je niveau te verhogen. Neem dan contact op met [email protected]

Een sportieve groet,

de arbitragecommissie