Voorverkoop AB kaarten HVM leden

17-3-2013 Spelers en speelsters uit de A en B jeugd opgelet!!!

6 april organiseren wij als feestcommissie weer een AB feest voor jullie.
Dit keer pakken we alleen het verkopen van de kaarten iets anders aan..

We houden namelijk 2 voorverkoop avonden voor HVM leden. Dit doen we om alle leden van HVM de kans te geven naar het feest te kunnen komen. De feesten zijn inmiddels zo ontzettend populair, dat gebleken is dat voorgaande jaren niet alle HVM leden in het bezit konden komen van een kaartje. Om teleurstelling te voorkomen dit keer, houden we dus speciaal voor jullie twee voorverkoop avonden.

De voorverkoop avonden zullen gehouden worden op

Dinsdag 26 maart van 20.00 tot 21.00 uur in het HVM clubhuis
Vrijdag 29 maart van 20.00 tot 21.00 uur in het HVM clubhuis

Wij als commissie geven jullie dus de gelegenheid om 2 kaartjes te kopen deze avond. Één voor jezelf en één voor een intro.

Wij houden dus tot en met 29 maart 21.00 uur voor alle A en B leden 2 kaarten apart. Kom je niet op 1 van deze avonden, dan gaan daarna de overige kaarten in de losse verkoop. Na de 29ste zul je er dus zelf voor moeten zorgen dat je aan een kaartje komt.

Het feest is enorm populair onder de jeugd, dus zorg dat je als HVM lid gewoon op tijd je kaartje hebt, dat voorkomt straks een hoop teleurstellingen.

Een kaartje kost 7,00 en kan alleen contant worden betaald op de voorverkoop avonden. Zorg dat je het zoveel mogelijk gepast bij je hebt. Dat is makkelijk voor ons en dat zorgt voor minder lange wachttijden voor jullie.

Wij hopen jullie te zien op verkoop avonden en natuurlijk op 6 april!

De feestcommissie!