Eten bij HVM op de vrijdagavond - NIEUWE DATA!!!

18-3-2013 ETEN BIJ HVM OP DE VRIJDAG AVOND - NIEUWE DATA!!!
Nu alle veldtrainingen weer in volle gang zijn en het steeds drukker wordt op de vrijdagmiddag, bieden wij jullie weer de gelegenheid om gezellig te komen eten op de club.
Vrijwillige koks zullen op een aantal vrijdagavonden een heerlijke maaltijd bereiden die vanaf 18.30 zal worden geserveerd.

Op de volgende data kun je gezellig komen eten bij HVM:

-    Vrijdag 5 april (Let op dit stond eerst gepland op 30 maart!)
-    Vrijdag 19 april
-    Vrijdag 17 mei

Tegen een kleine vergoeding van Euro 6,00 voor volwassenen en Euro 4,00 voor kinderen kun je komen eten.
Meld je snel aan (met je team, vrienden of gezin) voor één of meerdere van bovengenoemde data door een mail te sturen naar Louisa Wright (mail: [email protected]).

Een aantal vrijwillige koks heeft zich al aangemeld om te komen koken, maar we hebben nog meer koks nodig!!!
Dus… wil jij ook je steentje bijdragen aan de gezelligheid op HVM, meld je dan snel aan om 1 avond te komen koken (mail naar [email protected])

Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de HVM diners!

Groeten,
Louisa Wright