Weten waarom uw kinderen hockey zo leuk vinden?

Nieuws afbeelding 10-10-2013 Op woensdagavond hebben wij bij HVM een groep mensen die Trimhockeyen.
Wat is Trimhockey? Trimhockey is voor ouders, ooms en tantes die op ongedwongen en gezellige wijze hockeyen en het spelletje leren.
1x in de week trainen, mannen en vrouwen samen. Ons motto is "vrijheid-blijheid”.
M.a.w. alles gaat op vrijwillige basis, op eigen tempo en eigen niveau. Er zijn 2 groepen. De gevorderden en de beginners. Iedereen kan dus op eigen niveau meedoen. Op vrijwillige basis  wordt er af en toe een wedstrijd gespeeld en/of een toernooitje.

Wilt u het eens proberen? Nou, dat kan! Kom vooral een keertje op de woensdagavond langs om het te proberen. We starten elke woensdag om 20.30 uur. Heeft u geen hockey stick? Geen probleem, wij hebben zolang een leen-stick voor u.

Tot woensdag???