Arbitrage

26 februari opfrisavond clubscheidsrechters

Nieuws afbeelding 8-2-2013

"CLUBSCHEIDSRECHTER, EEN HAALBARE KAART VOOR IEDEREEN”

Beste clubscheidsrechters,

De afgelopen periode is de arbitragecommissie regelmatig benaderd om een "opfrisavond” te organiseren voor de clubscheidsrechters. Weer eventjes vragen hoe het zit, horen wat de nieuwe regels zijn en het vertrouwen krijgen dat je eigenlijk allemaal wel weet.

We staan aan de vooravond van de tweede helft van het seizoen, dus een goed moment om deze avond te organiseren. Bert Moorthaemer (opleidings coördinator) is op dinsdag 26 februari 2013 vanaf 20.00 uur op het clubhuis aanwezig om deze opfrisavond te verzorgen. Natuurlijk is de bar dan ook geopend, zodat we twee aangename zaken met elkaar kunnen combineren.

Vind je het prettig om ook eens tijdens het fluiten begeleid te worden, dan is dat ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met [email protected], in overleg met hem zal dan een begeleider langs de lijn worden geregeld!

Wil je je eigen kennis nog eens testen? Kijk dan eens op:
- bij de proefexamens op de KNHB-site
- of download de "scheids app"