header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Zaalhockey

Zaalhockey op top niveau!

Nieuws afbeelding 16-1-2013
Beste zaalhockeyliefhebbers,

Het zaalhockeyseizoen is alweer begonnen!De diverse zaalhockeycompetities binnen de districten en op landelijk niveau zijn reeds in volle gang.
Op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2013 wordt in Sporthallen Zuid te Amsterdam de LK ABC zaalhockey gehouden.
Ieder jaar is het weer een groot spektakel met spannende wedstrijden, enthousiaste spelers en vrijwilligers en een even zo enthousiast publiek.
Alleen al op de zaterdag mochten we afgelopen jaar ruim 5000 toeschouwers verwelkomen! Een fantastische ervaring.

Ook dit jaar belooft het weer een spannend kampioenschap te worden.
Om deze Landskampioenschappen net zo succesvol te kunnen maken als afgelopen jaar, zijn enthousiaste vrijwilligers onmisbaar.

Tijdens iedere wedstrijd tijdens de Landkampioenschappen zitten er aan de wedstrijdtafel twee zaalwachten.
Als zaalwacht heb je een verantwoordelijke taak. Je ondersteunt de scheidsrechters met onder andere de tijdwaarneming, het bijhouden van de scores en het beheren van het wedstrijdformulier. Eventuele knelpunten los je op in samenwerking met de floormanager, zodat het toernooi vlekkeloos kan verlopen.

De unieke sfeer, gezelligheid en het sportieve hockey bezorgen u een onvergetelijke dag!

Graag doen we een beroep op u als zaalwacht voor
Zaterdag 2 februari 2013 van 08.30 tot omstreeks 18.30 uur (na afloop diner)
Zondag 3 februari 2013 van 08.30 tot omstreeks 18.00 uur

Voor zaterdag hebben wij 20 vrijwilligers nodig, voor de zondag 14 (minder wedstrijden).
We zullen na de ontvangst van de reacties een indeling maken, waarbij we rekening houden met oa. reisafstand en beschikbaarheid.

Wij vernemen graag of u een bijdrage wilt leveren aan dit Landskampioenschap en op welke dagen u beschikbaar bent.
Geeft u op bij Eveline Staal ([email protected]). Vermeldt bij opgave uw naam, mobiel nummer en woonplaats.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Eveline Staal