In memoriam

Nieuws afbeelding 1-1-2013 In memoriam Willem Post

Afgelopen week ontvingen wij het droevige bericht dat Willem Post, man van Peta en vader van Rene, Frank, Leonie en Maarten op 2e kerstdag op 74 jarige leeftijd is overleden.

Willem heeft na zijn Qui Vive-tijd een aantal jaren bij de veteranen van HVM gespeeld en dat altijd op de eerste viool. Hij was altijd nadrukkelijk aanwezig en dat in de goede zin van het woord. Hij hield erg van gezelligheid.

Daarnaast heeft Willem allerlei taken binnen de vereniging vervuld, zoals het coachen van jeugdteams, het fluiten van wedstrijden, de bezorging van het clubblad, de verzorging van de inkopen voor de bar, etc. etc. Al met al een zeer bevlogen verenigingslid, waarvoor hij door de vereniging is benoemd tot lid van verdienste.

Op maandag 31 december jongstleden hebben wij afscheid van hem genomen in een zeer druk bezochte afscheidsdienst.

Wij wensen Peta, Rene en Frank en Leonie en Maarten heel veel sterkte toe en hopen dat het feit dat wij in gedachten bij hen zijn, hen tot steun kan zijn.