Arbitrage

E-learning voor clubscheidsrechter

Nieuws afbeelding 11-12-2012

Met ingang van het seizoen 2012-2013 wordt de opleiding tot clubscheidsrechter via de KNHB aangeboden middels een E-learning module. De cursisten moeten zelf achter de computer de basistheorie en de spelregels gaan leren.

Eind november hebben alle spelers die hiervoor in aanmerking komen een login ontvangen. Om deze leergang te ondersteunen wordt op dinsdag 18 december in het clubhuis vanaf 19.30 vanaf 19.30 een vragenuurtje georganiseerd. Dus mocht je als cursist nog vragen hebben kom deze dan eventjes langs.

Het behalen van een clubscheidsrechterskaart is een verplichting vanuit de KNHB. Deelname aan de E-learning is dan ook niet vrijblijvend en van alle deelnemers wordt verwacht dat zij in januari 2013 examen afleggen. De arbitrage commissie wil zich graag inzetten om alle cursisten te laten slagen, wanneer hiervoor extra begeleiding nodig is kan je hiervoor contact opnemen via [email protected]

Beste cursisten, ons advies: start tijdig en laat ons weten wanneer wij je kunnen helpen. Let op!!! De E-learning staat 30 dagen open daarna heb je geen toegang meer.

In januari 2013 zal door de bond het examen worden afgenomen. Deelname aan het examen is verplicht. Zodra we de definitieve datum weten zullen we deze zo snel mogelijk communiceren zodat je deze avond kan vrijhouden in de agenda.

Veel succes, de arbitragecommissie.

Ps. In januari zal er ook een opfrisavond worden georganiseerd voor alle clubscheidsrechters die graag bijgespijkerd worden. Hiervoor zullen alle kaarthouders een uitnodiging ontvangen.