header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Zaalhockey

Wedstrijdformulieren zaalhockey

Nieuws afbeelding 9-12-2012

Even ter herinnering over de wedstrijdformulieren voor de zaal. Je hebt een formulier gekregen voor ieder ‘thuis’ wedstrijd dat het team speelt.
Bij aankomst in de sporthal, vul alvast de namen van je eigen team in en lever je dit formulier in bij de zaalleiding/wedstrijdtafel.

Aan het eind van de wedstrijd wordt het formulier ingevuld en getekend door de scheidsrechters. Je krijgt een van de witte kopieën mee. (De zaalleiding doet de blauw kopieën gaan in de envelop.)

Bij terugkomst in Mijdrecht, doe je de witte formulieren in de brievenbus bij de Familie Hooglugt (Levina de Bruyn), adres:

Cornelis Beerninckstraat 53 – vlak bij het clubhuis.

Als je zaalleiding heb gehad, doe je de envelop met de blauw formulieren in de brievenbus.

Alvast bedankt voor jullie medewerking

Met vriendelijke groet

Jenny Zonneveld