OPROEP OPROEP

Nieuws afbeelding 1-12-2012
Het nieuwe bestuur is enthousiast aan de voor ons liggende taken begonnen maar is nog wel op zoek naar een SECRETARIS. Als secretaris maak je deel uit van het bestuur, ben je dus ook bij alle bestuursvergaderingen aanwezig. De vaste taken zijn:

1.       Bestuursvergaderingen plannen (1x per maand), voorbereiden en agenda samenstellen
2.       Notuleren van de bestuursvergaderingen
3.       Behandelen ingaande en uitgaande post voor HVM (zowel schriftelijk als via mail)
4.       Contactpersoon met de KNHB: informatie doorspelen en bestuurlijke vraagstukken (bv. strafzaken) via mail.
5.       Plannen en notuleren algemene ledenvergadering (eens per jaar) en schrijven jaar verslag
Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om nog andere (bestuurs) taken op te pakken als je daar interesse in hebt. De tijdsbesteding is ongeveer 2 uur per week.
Wie wil zich aansluiten bij ons enthousiaste team? Als je nog vragen hebt stel ze dan gerust! Je kan me altijd aanspreken op de club, bellen (272531) of mailen ([email protected]) mag natuurlijk ook. Dat geldt natuurlijk ook voor onze huidige secretaris ([email protected])