header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Zaalhockey

Zaalhockey bulletin nr 3

Nieuws afbeelding 28-11-2012 In de bijlage de aanvullende zaalhockey informatie met een overzicht van de wedstrijden per team.
Raadpleeg LISA of www.knhb.nl, competitie standenmotor - zaal voor actuele informatie over de wedstrijden en zaaldiensten.

Helaas hebben we een team moeten terug trekken uit de zaalcompetitie. Dit is zeer spijtig maar is het niet anders. Ook proberen we een extra Dames team mee te laten doen, hiervoor wachten we op antwoord van de bond.

Ik wil benadrukken dat als je jezelf hebt opgegeven voor zaalhockey, moet je wel mee doen met je team. Zij en de tegenstanders rekenen op je!

Let op bij de training: zaalschoenen meenemen in de tas en aantrekken in de kleedkamer.

De trainingsschema tot januari staat in LISA, klik hier.
Er zijn extra uren op vrijdag 21 december en  uren op de donderdagen in de vakantie. Kijk in LISAteam voor de actuele trainingsoverzicht van jouw eigen team.
Bijlage