header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Wie-o-wie?

15-11-2012
14 november 2012
 
Hedenavond rond half zeven is mijn auto een grijze BMW terwijl ik mijn dochter ophaalde van het hockeyveld aangereden door een grote zwarte Volvo met kenteken 05-KPJ-8. De dader heeft verder niet gewacht en is weggereden! Tot mijn grote geluk was er echter iemand (helaas heb ik haar naam niet genoteerd, maar het betrof een blonde vrouw van rond de veertig die ook haar dochter van hockey kwam halen) die het kenteken heeft genoteerd aangezien zij getuige was van de aanrijding! Zij heeft mijn auto zien bewegen toen deze er tegenaan kwam en zag daarna de dader wegrijden.
 
Mijn vraag is nu of jullie deze gebeurtenis op de site willen zetten met de vraag of de dader zich gewoon bij mij wil melden? Ik vind het nogal asociaal als je tegen een auto aanrijd dat je gewoon wegrijd en niet wacht op de bestuurder! Tevens ik zit nu met een schade aan de rechter voorkant van mijn auto! Daar kwam ik thuis in het kunstlicht pas achter! Verder hoop ik ook op deze wijze alsnog achter de naam van de vrouw die getuige was te komen zodat ik ook haar naam kan invullen ivm de schuldvraag.
 
Ik hoop dat jullie hem willen plaatsen want ik baal hier behoorlijk van! Mijn mailadres staat hieronder en mag bij de oproep worden vermeldt.
 
Bij voorbaat dank.
 
Met vriendelijke groet,
 
Cees-Jan van Bommel
M:   06-21282443

-------
Het bestuur van HVM zet dit integraal op de website zodat diegene zich kan melden zonder tussenkomst van een ander. 

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht