header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Spelverbod opgelegd

Nieuws afbeelding 9-10-2012

Deze week heeft de Arbitragecommissie (AC) een spelverbod opgelegd aan een lid van de hockeyclub omdat deze tot twee maal toe niet is komen opdagen voor het fluiten van een wedstrijd. Dit is bijzonder jammer want door niet te komen opdagen worden drie teams gedupeerd: de twee teams die zonder scheidsrechter stonden en het team van de betreffende speler die nu een belangrijke wedstrijd moeten spelen zonder deze speler.

Naar aanleiding van dit incident brengen wij de afspraken rondom het fluiten graag nog een keertje onder een ieders aandacht:

1.Vanuit de KNHB is verplicht gesteld dat alle leden vanaf 16 jaar hun clubscheidsrechterskaart halen en wedstrijden fluiten.

2. Bij verhindering moet de scheidsrechter zelf vervanging regelen (op gelijk of hoger niveau) en dit uiterlijk de woensdag voor het spelweekend doorgeven via [email protected].

3. De (jeugd)scheidsrechter is en blijft ervoor verantwoordelijk dat de door hem/haar aangezochte vervang(st)er daadwerkelijk verschijnt om de desbetreffende wedstrijd te fluiten.

4. Wanneer een scheidsrechter niet op tijd komt opdagen en geen vervanger heeft geregeld is er sprake van een "no-show”.

5. Voor een "no-show”gelden de volgende sancties:

1e keer:

§de coach/aanvoerder wordt door de AC geïnformeerd;

§de persoon wordt opnieuw ingeroosterd (zo mogelijk voor het eerst volgende weekend).

2e keer:

§de coach/aanvoerder wordt door de AC geïnformeerd;

§de persoon wordt opnieuw ingeroosterd (zo mogelijk voor het eerst volgende weekend);

§de betreffende persoon mag zelf een eerstvolgende thuiswedstrijd niet spelen.

Fluiten is een vanzelfsprekend onderdeel van het spel en het lidmaatschap van de vereniging. Ons doel is om het voor iedereen haalbaar en leuk te maken. Heb je vragen over de inroostering of begeleiding, neem dan contact met ons op ([email protected] of [email protected]), dan kunnen we samen bespreken op welke wijze wij kunnen helpen.

De arbitragecommissie

TIP: Wil je fluiten op het moment dat het jou het beste uit komt? Rooster jezelf dan in via LISA.

Met dank aan Michael Hartwigsen voor de foto van Heren 1 (niet getroffen door deze maatregel)

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht