FYSIO ONDERSTEUNING voor HVM

Nieuws afbeelding 2-10-2012
FYSIO ONDERSTEUNING voor HVM

HVM en het Medisch Traings Centrum gaan intensief samenwerken. Peter Egbers is verbonden als fysiotherapeut aan het MTC. Zijn jarenlange ervaring met sportblessures en de behandeling hiervan zal voor veel HVMers een welkome hulp zijn bij ongemakkelijke sportblessures. Om deze positieve impuls vorm te geven wordt gestart met een Fysio inloopspreekuur. Het gratis inloopspreekuur is voor alle HVM spelers bedoeld. Je kunt hier vrijblijvend naar je sportblessure laten kijken en samen met Peter een mogelijk behandelplan opstellen. Er is naast een behandeladvies tevens contact met de coaches indien gewenst.

Peter zal twee maandag avonden per maand een uur lang zijn inloopspreekuur houden Hij zal in het clubhuis aanwezig zijn met een behandeltafel en eventuele hulpmiddelen. We starten op 15 oktober om 19.00 uur. De volgende data zullen zijn 5 en 19 november, 3 en 17 december. Indien nodig zal het spreekuur frequenter zijn. Er zullen aankondigingen komen in het clubhuis.