Verkoop loten voor HV Mijdrecht

Nieuws afbeelding 8-10-2012
Beste HVM Lid,
Zoals je wellicht weet doet onze vereniging dit jaar mee aan de Grote Clubactie. Wij willen graag een zo hoog mogelijke opbrengst voor de vereniging halen.

Wij doen mee aan de Grote Clubactie, omdat: wij onze hockeyclub een warm hart toedragen en het hiermee met elkaar mogelijk maken om onder andere nieuwe hockeymaterialen te verwerven voor onze leden.

Naast het online verkopen van loten kan je via een lotenboekje (en automatische incasso) meedoen. Dit ligt voor je klaar in het clubhuis. De formulieren lever je vervolgens uiterlijk 15 november a.s. in door deze te deponeren in de box "Grote Clubactie" in het clubhuis.

Doe mee en win als meest verkopend team een mooie prijs!
Help jij ons het doel van 2012 te bereiken? Verspreid je eigen link via jouw sociale media en e-mail.
Gebruik de link in de mail die je hebt ontvangen (check ook je spam) of meld je aan als verkoper via onderstaande link:

Groeten,
Hockey Vereniging Mijdrecht

De Grote Clubactie
De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen. Door loten te verkopen, ontvangen zij de extra inkomsten die ze hard nodig hebben. Een lot is 3 euro en hiervan gaat 80% direct naar de clubkas!