Bardienst

BARDIENSTEN

Nieuws afbeelding 17-9-2012
Nu het hockey seizoen weer is begonnen en er op zaterdag de hele dag gespeeld wordt moet natuurlijk ook onze bar voorzien worden van "personeel”. HVM is een club die draait op vrijwilligers en die hebben we dan ook nodig om de bar open te houden. U wordt daarvoor een paar keer per jaar ingedeeld, waarbij het uitgangspunt is dat u tijdens de (thuis) wedstrijd van uw kind een bardienst vervult. We hebben hiervoor gekozen om te voorkomen dat u ook op tijden dat uw kind niet thuis speelt, aanwezig moet zijn op de club. Aangezien het gaat om een paar keer per jaar hoeft u ook weinig van de wedstrijden van uw kind te missen. De indeling gaat per team, zo kunt u ook makkelijk ruilen met een andere ouder als u zelf niet kan komen op de ingedeelde dag. Je bent als team daarom verplicht om te zorgen voor een barbezetting tijdens de aangewezen tijd!