TC

Interne midwintercompetitie

20-1-2009

Interne midwintercompetitie

In dit clubblad is opnieuw het wedstrijdschema van 24 januari, 31 januari en 7 februari vermeld. LET OP: HET SCHEMA IS GEWIJZIGD. De G-Hockey trainingen zijn nu ook in het schema verwerkt. Kijk goed in het wedstrijdschema of je HVM-tenue of Wit moet dragen!!

Voor alle 3 speeldagen geldt :

• F’jes spelen 2* 15 minuten,
  • E-tjes 2* 25 minuten
  • D-tjes 2* 30 minuten.

In het vorige clubblad stonden per abuis slechts 9 van de 12 E-teamindelingen voor 7 februari vermeld. De volledige teamindeling voor 7 februari staat derhalve opnieuw vermeld in het clubblad.

LET OP : OOK HIER ZIJN ENKELE KLEINE WIJZIGINGEN IVM AFMELDINGEN.

Mocht uw kind verhinderd zijn op de 24ste of 31ste dan graag afmelden bij de eigen coach. Mocht uw kind op 7 of 14 februari niet aanwezig zijn, of uw kind toch onverhoopt niet vermeld staan in de teamindeling voor 7 februari, graag een melding naar [email protected]

De teamindeling voor 14 februari wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

De TC

N.B. Zie het clubblad voor teamindelingen en wedstrijdschema