TC

20-1-2009

BELANGRIJKE MEDEDELINGEN VOOR DE BENJAMINS

Lieve Benjamins,

Tot nu toe hebben jullie uitsluitend getraind op de vrijdagmiddag. In de tweede helft van het seizoen komt daar wat bij want dan gaan wij ook wedstrijdjes voor jullie organiseren.

ONDERLINGE WEDSTRIJDJES

Op de zaterdagen 31 januari en 14 februari spelen jullie onderlinge wedstrijdjes op de velden van HVM. Jullie worden dan allemaal om 9:15u in het clubhuis verwacht. De wedstrijdjes beginnen om 9:30u en eindigen om 10:30u. De teams worden op de dag zelf bekend gemaakt. Vooraf aanmelden is niet nodig.

DONALD DUCK COMPETITIE

Net als vorig jaar organiseren wij samen met Qui Vive uit Uithoorn de Donald Duck Competitie. Die vindt plaats op de volgende zondagochtenden: 15 maart (Qui Vive), 19 april (HVM), 17 mei (Qui Vive), en 7 juni (HVM). Samen met deze brief ontvangen jullie een inschrijfformulier voor deze competitie met daarop alle informatie. Zodra de inschrijvingen binnen zijn ga ik de teamindelingen maken en coaches/begeleiders voor de teams vastleggen. Teams, coaches en kleur shirt waarin gespeeld wordt zullen ruim van te voren in het clubblad bekend worden gemaakt. De inschrijving sluit opvrijdag 23 januari 2009.

Namens de Technische Commissie wens ik jullie alvast hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toe en ik hoop jullie op 31 januari allemaal te mogen begroeten. Voor vragen ben ik bereikbaar op telefoonnummer 06-21808186.

Marcel Biesmans

Bijlage