Voorstellen nieuwe bestuur

1-8-2012

Hallo Allemaal,

Het is bijna zover, de zomervakantie gaat beginnen. Dat betekent een flink aantal weken geen hockey, training etc. Maar ook een aantal weken geen hockey gezelligheid op de zaterdag en zondagen op HVM. Dat wil niet zeggen dat er niets gebeurd! Achter de schermen zijn nog allerlei commissies bezig met de afronding van het afgelopen seizoen, maar ook met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

De commissies binnen onze vereniging bestaan uit vrijwilligers en daarvan kunnen we er altijd nog meer gebruikenJ. Er zijn momenteel nog meerdere functies vrij, ik heb ze hieronder op een rijtje gezet. Misschien beschikt u over een talent dat wij, zonder dat we het nu weten, goed kunnen gebruiken binnen onze club. Meld u dan aan!

Inmiddels zijn er ookal een aantal wijzigingen binnen de commissies en het bestuur geweest, die zijn tijdens de algemene ledenvergadering aan u voorgesteld. Samen hebben we er veel zin en gaan met een frisse blik het nieuwe seizoen in. Het bestuur bestaat nu uit de volgende leden:

Aletta Snijders - Voorzitter

Paul Verheul - Vice Voorzitter

Marjolein Berger - Penningmeester

Niek de Kloet - Algemene Zaken

Thijs van der Meulen - Secretaris- Ledenadministratie

Wij wensen jullie allen een hele prettige en leuke vakantie. Tot in het nieuwe seizoen!!

Met vriendelijke zomergroet

Aletta Snijders