Vind jij het leuk om wat voor de club te doen?

Nieuws afbeelding 2-8-2012
Beste ouders/ verzorgers en jeugd (30+)

We zijn nu nog aan het genieten van de welverdiende vakantie, maar inmiddels wordt er al weer hard nagedacht over het komende hockeyseizoen. Een van de onderwerpen die hoog op de agenda staat is het organiseren van de scheidsrechters. Vanaf het komende seizoen willen wij extra aandacht gaan besteden aan de opleiding en begeleiding van onze clubscheidsrechters. Bert Moorthaemer heeft zich bereid verklaard om daar met veel energie en enthousiasme mee aan de slag te gaan, zodat het fluiten voor iedereen een leuke en leerzame activiteit gaat worden.

Een ander aspect is het indelen van de scheidsrechters bij de wedstrijden. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar een PLANNER. Als planner deel je voor alle wedstrijden die gespeeld worden bij onze club de scheidsrechters in. Op basis van vooraf bepaalde niveaus van scheidrechters en rekeninghoudend met eventuele beschikbaarheid, wordt je geacht de indeling te maken. Voor het maken van de indeling wordt gewerkt met een speciale module in ons geautomatiseerde systeem LISA. Hierin worden alle wedstrijden "aangeboden”en via een overzichtelijke tool kun je dan de juiste scheidsrechters selecteren. Vervolgens worden alle scheidsrechters met een druk op de knop gemaild en zorgt het systeem voor het publiceren van alle indelingen op de website van de club. Deze indelingen kun je ruim van te voren maken en op ieder gewenst moment van de dag of week. Met behulp van LISA is het roosteren van de scheidsrechters geen tijdrovende klus. Mogelijk kunnen we het zelf-roosteren ook verder uitbreiden.
Naast de planning ga je samen met het bestuur in overleg over het toekomstige beleid dat wij willen gaan voeren bij "no shows”.
 Wil je wat voor de club doen en heb je affiniteit met roosteren? Meld je dan aan bij: Aletta Snijders ([email protected]) of Renee Koopman ([email protected])