Van de Penningmeester

20-1-2009

Ook financieel is het nieuwe jaar inmiddels begonnen. De contributie-betalingen stromen binnen en degenen die met betalen hebben gewacht tot na de dure kerstdagen zullen ongetwijfeld snel volgen (volgend jaar worden de nota’s bij aanvang van het seizoen verzonden!).

De eerder aangekondigde consumptie-kaarten zijn inmiddels een feit en de eerste reacties van zowel leden als bar-commissie zijn zeer positief. Het nieuwe systeem zal leiden tot meer transparatie in de financiën en een hogere barafdracht doordat er consequenter en sneller door iedereen wordt betaald.

Zoals vorige week door onze voorzitter gemeld, gaan we hard aan de slag met de plannen voor een verbouwing van ons clubhuis. U zult begrijpen dat een en ander ook een financiële uitdaging betekend. Een reden temeer om alle mogelijkheden te gebruiken die we hebben om de financiële positie van de club te versterken: extra inkomsten door nieuwe leden, sponsoren, subsidies enz. en kosten besparen daar waar het mogelijk is. Naast het financiële aspect is er ook een andere voorwaarde voor een gezonde vereniging namelijk die van voldoende vrijwilligers. Volg alstublieft de vacatures die op de site worden vermeld en schroom vooral niet hierop te reageren of u spontaan voor andere werkzaamheden of commissies aan te melden. We moeten het samen doen en als we dat met velen doen is het ook nog eens erg gezellig!

Met sportieve groet,

Sander Govers