header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC

Noord-Holland districtsselectie B en C – Amber de Jong geselecteerd voor NH C!

14-6-2012
Maandag 4 juni gingen 5 meisjes en 5 jongens van HVM naar Qui Vive voor de districtsselectie Noord-Holland C. Voor de B-selectie op woensdag 6 juni waren 3 meisjes door HVM uitgenodigd deel te nemen. Maar liefst 4 meisjes (Julia Govers, Eva Bastiaanse, Jamie Lee Boersma en Amber de Jong) en 1 jongen (Rick Velle) werden geselecteerd voor de volgende ronde van de C-selectie. Oud-lid Fleur Snijders was bij de B-selectie voor de volgende ronde geselecteerd. Dit is een prachtig resultaat waarmee wij jullie allemaal graag willen feliciteren. Erg knap dat jullie je hebben weten te onderscheiden tussen al die talenten uit district Noord-Holland!
 
Afgelopen maandag en woensdag vonden de volgende rondes voor de C- en B-selectie plaats. Reuze spannend. Julia Govers was helaas geblesseerd, maar kreeg te horen dat ze wel aan een van de NH-trainingen mag meedoen om te proberen zich alsnog te kwalificeren. Het geweldige nieuws is dat Amber de Jong is geselecteerd voor het Noord-Hollands districtsteam C. 
Hartelijk gefeliciteerd Amber, en we wensen je heel veel plezier en succes bij het NH-districtsteam!
 
Graag willen we hierbij ook Robbin Snijders nogmaals bedanken voor het organiseren van de informatie/oefenavond om de kinderen goed voor te bereiden op de districtsselectie.
 
Marjolein Berger-Vos
TC Meisjes D

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht