header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC

Interne midwintercompetitie

12-1-2009

Interne midwintercompetitie

Evenals vorig jaar wordt er voor alle jongens- en meisjesteams 8D, E en F een interne midwintercompetitie georganiseerd.

Gedurende 4 zaterdagochtenden zullen er wedstrijden worden gepland. De bedoeling is om de eerste 2 zaterdagen de huidige teams tegen elkaar te laten spelen (ook jongens tegen meisjes). De laatste 2 zaterdagen worden de teams gemengd.

Speeldata

- 24 januari

- 31 januari

- 7 februari

- 14 februari

Tijdens 2 zaterdagochtenden zullen er ook voor de benjamins onderlinge wedstrijdjes georganiseerd worden. Te weten op:

- 31 januari

- 14 februari

Zoals vermeld in het schema in dit krantje, spelen de eerste twee zaterdagen de bestaande HVM-teams tegen elkaar. Op 7 en 14 februari, gaan we de teams door elkaar mengen.

Op 7 februari wordt binnen de leeftijdscategorie gemengd en wordt er met de voor de leeftijdscategorie geldende aantallen gespeeld (dus F-jes spelen 3 tegen 3; E-tjes 6 tegen 6 en D-tjes 8 tegen 8). De teams hebben allemaal een leuke naam gekregen en de teamindeling staat ook in het blad.

Op 14 februari worden de teams weer gemengd, maar nu alle leeftijdscategorieen door elkaar heen (indeling volgt begin februari). Ze spelen dan een mini-WK in 6 pouletjes van 4 teams tegen elkaar. Er wordt gespeeld op basis van 6 tegen 6. Aan het eind zijn er dus 6 poule-winnaars, die zullen een prijs winnen, wat dat is houden we nog even voor ons!

De TC

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht