TC

Voorlopige teamindeling seizoen 2012-2013

28-5-2012

Het is zover, de voorlopigeteamindeling is weer rond. Via deze weg wil ik iedereen die afgelopen jaar betrokken is geweest bij het laten hockeyen van onze jeugdleden enorm bedanken voor zijn of haar inzet.

De beoordeling door coaches / trainers en de selectiewedstrijden hebben een beeld gegeven waarmee de TC aan de slag is gegaan. De bijgevoegde teamindeling is hiervan het resultaat.

Een korte toelichting:

·We hebben de afgelopen maanden met veel mensen naar onze jeugd gekeken. Ons inziens hebben we een goede balans gevonden tussen "alles op sterkte indelen” en "plezier eerst”. Dit heeft wederom tot een flink aantal verschuivingen geleid. Aangezien een team minimaal uit 11 en maximaal uit 15 spelers/speelsters moet bestaan, waren deze verschuivingen wel noodzakelijk.

·In meeste gevallen zijn de coaches ook al aangegeven. Bij die teams waar dat nog niet zo is zal het verantwoordelijke TC-lid snel met de ouders contact opnemen om dit verder af te ronden.

·De indeling is voorlopig. De TC kan indien nodig nog veranderingen doorvoeren.

·De teamindeling voor zaalhockey kan afwijken van deze indeling om kleinere teams te hebben.

Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot de teamindeling, dan kunt u zich richten tot de aangegeven coach of tot het verantwoordelijke TC-lid voor het betreffende team.

TC Meisjes AB / Dames

Hugo Lijding

TC Meisjes C

Toon van Diemen

TC Meisjes DEF

Christiaan van Neck

TC Jongens ABC

Rene Savelsbergh

TC Jongens DEF

Arthur van Staveren

Benjamins

Ton Volmer

TC Senioren

Jan Vesseur

Trimmers

Marc Pannekoek

De komende 2 weken zal er door een aantal teams getraind worden (de hogere teams), de overige spelers/speelsters kunnen van de zomer gaan genieten. Dit wordt ook vandaag of morgen bekend gemaakt.

Het trainingsschema voor volgend seizoen zal in de komende weken op de site worden geplaatst. De indeling van de dames teams zal ook in de komende weken worden bekendgemaakt.

Tot 10 juni, en het feestelijke afsluiting van het seizoen.

Jan Vesseur, TC

Bijlage