header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Heren en Dames 1

Dubbele cijfers voor matig HVM

Nieuws afbeelding 2-4-2012

Dubbele cijfers voor matig HVM

Zondag troffen de Mijdrechtse hockeyers hekkensluiter IJburg. De Amsterdammers hadden weinig in te brengen en werden met 10-1 overlopen.

IJburg kon geen volwaardig team afvaardigen, er stonden slechts acht spelers in het veld. Mijdrecht kwam al na veertig seconden op voorsprong, Thom Günther verzilverde de eerste strafcorner. HVM speelde daarna nonchalant, er werd te weinig gecombineerd en ook te weinig geswitcht van de linker- naar de rechterkant van het veld. Toch werd de voorsprong uitgebreid naar 4-0 bij rust, onder andere door een doelpunt van invaller Alexander Govers, die hard via de onderkant van de lat scoorde.

Na rust zette HVM meer druk. Bij een stand van 6-0 konden de Amsterdammers de eer redden. Ze waren al enkele keren gevaarlijk uitgebroken, omdat de Mijdrechtse verdedigers tegen deze tegenstander steeds ver naar voren konden oprukken. Via een paar slidings buiten zijn cirkel wist doelman Stienstra tegengoals te voorkomen.

Uitendelijk werden de dubbele cijfers bereikt, onder andere door drie doelpunten van Tom Günther en twee van Thom Fokker, die ook nog vier assists gaf.

Op het oog een mooie uitslag, maar de score had hoger kunnen en moeten uitvallen.

Over twee weken gaat de competitie verder met de Rondeveense derby HVM-Abcoude.

Voor meer foto's zie https://picasaweb.google.com/107572266705258801917/HockeyHVMIJburg

Gerelateerde nieuwsberichten

HVM Dames 1 playoffs updates

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht