header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur

18-3-2012

Beste leden,

En het was nog lang onrustig op de club.....Wat een weekend. Zaterdag was overvol en de laatste wedstrijden gingen pas laat de velden op. Zaterdagavond een knallend feest (hulde aan de commissies). Zondag Heren 1 een klinkende overwinning en Veteranen A verspeelde, tegelijkertijd op veld 2, helaas de 4-2 voorsprong in de laatste paar minuten. Leiden B nam de volle winst mee naar huis jammergenoeg.

U heeft vast de berichten in de verschillende krantjes wel voor bij zien komen, dat onze buur vereniging Abcoude, nogal druk zet op de Gemeenteraad om hun voorrang te verlenen boven HVM, met vervanging van veld 1. Toegegeven veld 1 van Abcoude is net zo beroerd als ons veld 1. Maar de motivatie van HVA dat wij al jaren de velden voor niets hebben en dat zij daarom voorrang verdienen, snijdt geen hout. 
Het bestuur zal binnenkort weer een overleg hebben met de wethouder om de urgentie nog beter voor het voetlicht te brengen. Uiteraard houden we u daarvan op de hoogte. 

Goeie week allemaal en tot ziens op de velden!

Peter A. Tijssen
Vice-voorzitter

ps. Rob bedankt voor de zondag-bar-dienst, top dat je er was (loopt nog niet soepel die indeling) en Frank Z. enorm veel sterkte en kracht toegewenst!!

Gerelateerde nieuwsberichten

Update Zaalhockey 2020 - 2021

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht